Stage commercieel medewerker binnendienst / junior accountmanager

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage plek binnen een startend uitzendbureau en vind je het leuk om met mensen te werken? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn op zoek naar een stagiair commercieel binnendienst/ Junior accountmanager om ons team te komen versterken. De voorkeur gaat uit naar een student in het 2 of laatste jaar van een MBO of HBO opleiding op commercieel gebied zodat bij goed presteren een dienstverband kan worden aangeboden.

Ben jij ons talent?

De functie
Als medewerker commercieel binnendienst ondersteun je de account managers en recruiters bij het werven en selecteren van de juiste kandidaten op de juiste plek. Je krijgt hierbij te maken met alle soorten en maten van werkzoekenden. Om die reden is het belangrijk dat je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen.

Omdat jouw functie voornamelijk ondersteunend is ben je perfectionistisch aangelegd en heb je er plezier in om dossiers zo goed mogelijk bij te werken en kun je goed met programma's als Excel en Word werken. Daarnaast ben je sociaal aangelegd en heb je enige ervaring met telefoneren.
Mocht je meer uitleg willen over jouw werkzaamheden of de eventuele mogelijkheden aarzel dan niet om ons even te bellen op 0180-471585.

Jouw taken in het kort
Eerste telefonisch aanspreekpunt
Bijhouden van kandidaat dossiers
Schrijven van vacatures en deze adverteren
Uitnodigen en inplannen van kandidaat gesprekken
Telefonische screening van kandidaten
Uren verwerking van kandidaten
Contracten maken voor werknemers
Management informatie verzamelen
Vragen beantwoorden van kandidaten omtrent verloning e.d.
Algemene administratief ondersteunden taken

Wat wij jou kunnen bieden
Ruimte voor groei binnen jouw functie. Bijvoorbeeld doorgroeien naar junior recruiter of accountmanager.
Begeleiding om deze groei te stimuleren en te coachen in de vorm van coaching en opleidingen
Opleidingsmogelijkheden
Een gezellige vrijdagmiddag borrel
Collega's met humor
Meebouwen aan een startende enthousiaste onderneming waarin het creëren van een win-win situatie       
       centraal staat.

Ben jij ons talent? Bel met ons kantoor op 0180-471585, stuur je CV met motivatie naar Louwrens@breevaartpersoneel.nl of  kom gewoon eens langs.

Ons adres
Van der Giessenweg 6 F te Krimpen aan den IJssel
2921LP | 0180 471585 | www.Breevaartpersoneel.nl | info@Breevaartpersoneel.nl

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Christiaan Mourik
“Ik ben fijn geholpen door Hans bij het vinden van een nieuwe baan!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2022 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep