Inhouse Recruiter

Breevaart Personeel is een jong bedrijf in het ondernemende Krimpen a/d IJssel. We bestaan uit een hecht team van gemotiveerde mensen die elkaar graag verder helpen. Dat zorgt ervoor dat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid en op zoek zijn naar versterking!

Wie is Breevaart Personeel?


Wij zijn Breevaart Personeel, een groeiend en ambitieus arbeidsbemiddelingsbureau met de focus op de Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op eerbied en respect en zijn een hecht team. Deze cultuur vatten wij samen in 3 kernwoorden: gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Hierin staat de kandidaat altijd centraal. Wij stellen tijdens een sollicitatiegesprek altijd de: wat is jouw verhaal? Om er achter te komen wat daadwerkelijk de wensen en ambities zijn van de kandidaat. Dit vertalen wij door naar onze opdrachtgevers.

Wat houdt de functie in?


Bij Breevaart houden wij ons bezig met de Bouw, Infra, Groenvoorziening, Productie, Logistiek en de Techniek in de breedste zin van het woord. Daarnaast verzorgen wij ook voor onze opdrachtgevers het gehele recruitmentproces door middel van inhouse trajecten. Hierin ontzorg je de opdrachtgever geheel op het gebied van HRM en recruitment en weet je van de hoed en de rand binnen deze organisatie. Tijdens deze trajecten werk je op locatie bij de opdrachtgever en ben je onderdeel van hun team. Je kunt hierdoor op allerlei vlakken bijdragen aan het vraagstuk personeel. Dit loopt uit een van vacatureteksten schrijven, werven, sollicitatiegesprekken voeren en marketingmiddelen inzetten.

Wat ga je doen?


-
Werven van kandidaten, voeren van intake gesprekken, matchen met de juiste vacature.
-
Maken van afspraken bij opdrachtgevers, adviseren en onderhandelen met opdrachtgevers.
-
Meedenken in de marketingactiviteiten
-
Een relatie aangaan met kandidaten, opdrachtgevers en collega’s
-
(eventueel) werken op locatie bij opdrachtgevers

Wij vragen:


-
Minimaal afgeronde MBO 4 opleiding
-
1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
-
Gemotiveerde en ondernemende geest en snel kunnen schakelen tussen div. werkzaamheden
-
Rijbewijs B

Wij bieden:


-
Een platte organisatie waar je fouten mag maken en ruimte is voor ideeën
-
Kans om mee te bouwen aan een ambitieuze organisatie
-
Veel doorgroeimogelijkheden en opleidingstrajecten
-
Salaris op basis van leeftijd en ervaring

Ben je klaar met afgerekend worden op maandelijkse targets en ben je op zoek naar een bedrijf waar er aandacht is voor jou en waar kansen liggen om te groeien? Bel dan naar Louwrens op 06-51412841 of mail je CV naar louwrens@breevaartpersoneel.nl

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Christiaan Mourik
“Ik ben fijn geholpen door Hans bij het vinden van een nieuwe baan!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2022 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep