• home
  • Schoonmaak Alblasserdam

Vacatures schoonmaak Alblasserdam vind je hier

Wil je graag werken in de schoonmaakbranche? Dan hebben wij verschillende vacatures voor je openstaan. Denk je bij schoonmaak alleen maar aan het schoonmaken van kantoorpanden en scholen? Denk dan nog maar een keer! Het reinigen van gevels en glazenwassers vallen ook onder deze categorie.

Werken in Alblasserdam  


Breevaart Personeel is gevestigd in Krimpen a/d IJssel en heeft een netwerk in Alblasserwaard en de Drechtsteden. Dat betekent dezelfde mentaliteit als in Rotterdam maar met de sfeer van Krimpen. Niet lullen maar poetsen en doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Kortom, lekkere nuchtere boeren die niet bang zijn om hun handen vuil te maken. Krimpen a/d IJssel ligt vlakbij Alblasserdam en daardoor hebben wij ook diverse vacatures openstaan in deze omgeving.

Vacatures schoonmaak

Een afwisselende baan in de schoonmaak


Wie dacht dat schoonmaakwerk vaak eentonig werk is, schoonmaken is juist heel afwisselend. Elke dag ben je op verschillende adressen aan het werk en spreek je dus andere opdrachtgevers. Je maakt dus niet elke dag hetzelfde werk opnieuw schoon. Daardoor heb je altijd eer van je werk als je weer bij de opdrachtgever vertrekt.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw verhaal. Je brengt een groot deel van je leven op je werk door, dan kan deze tijd maar beter heel erg leuk zijn! Daarom starten wij altijd met een kop koffie (of thee) op kantoor, zo leren we elkaar snel kennen en weten we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij vinden het belangrijk om vanaf het eerste moment eerlijk tegen je te zijn. Hebben we dus geen passende vacatures voor je openstaan, dan koppelen we dit gelijk aan je terug.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Christiaan Mourik
“Ik ben fijn geholpen door Hans bij het vinden van een nieuwe baan!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep