• home
  • Vacatures in de schoonmaak in Sliedrecht

Vacatures in de schoonmaak in Sliedrecht

Vind je het geen probleem om de rommel van een ander op te ruimen? Geniet jij er van als alles weer schoon en fris ruikt? Bekijk dan eens onze vacatures uit de schoonmaakbranche. We hebben namelijk regelmatig vacatures openstaan in de schoonmaak, waaronder in Sliedrecht.

Soorten schoonmaakwerkzaamheden


Bij schoonmaakwerkzaamheden wordt altijd gelijk aan het ergste gedacht, vieze wc’s of prullenbakken waar het eten uitloopt. Maar soms gaat het schoonmaakwerk ook gewoon over het verzorgen van het interieur. Planten watergeven, het afstoffen van de bureaus en het onderhouden van de vergaderruimte. Allemaal taken die horen bij een interieurverzorgster of schoonmaker.

Vacatures schoonmaak

Wat kun je verdienen in de schoonmaak


Wat je kunt verdienen in de schoonmaak verschilt enorm per bedrijf het minimum wat nu in de markt geldt is €11,63 bruto. Dat betekent niet altijd dat dat ook hetgeen is wat je gaat verdienen. Bij sommige bedrijven kan dit hoger uitvallen. Dit is helemaal afhankelijk van het soort bedrijf en de inhoud van de functie.

Voorbereiden op je sollicitatie


Wil je graag werken in de schoonmaak en heb je een leuke vacature op onze website gezien? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid je sollicitatie ingaan. Het zou voor ons heel fijn zijn als je je CV hebt opgesteld, heb je deze niet? Dan zorgen wij hiervoor na het gesprek. Daarnaast is het fijn als je vragen voorbereid voor ons gesprek. Wat wil je weten van het bedrijf? Wat wil je weten over het werk? Wat wil je weten over de arbeidsvoorwaarden?

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Bij Breevaart Personeel kijken we niet alleen naar jouw CV, we vinden het vooral belangrijk om jou te leren kennen. We horen graag waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Wat je sterke punten zijn en welke valkuilen daar tegenover staan.
Je bent daarom altijd welkom om een kop koffie te komen drinken, zodat wij elkaar beter leren kennen.


   

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(153 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Christian Van der Ree
“Na een leuk gesprek met Louwrens in contact gekomen met een nieuw bedrijf waar ik binnenkort aan de slag hoop te gaan. Bedankt Louwrens!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep