• home
  • Vacatures in de schoonmaak in Sliedrecht

Vacatures in de schoonmaak in Sliedrecht

Vind je het geen probleem om de rommel van een ander op te ruimen? Geniet jij er van als alles weer schoon en fris ruikt? Bekijk dan eens onze vacatures uit de schoonmaakbranche. We hebben namelijk regelmatig vacatures openstaan in de schoonmaak, waaronder in Sliedrecht.

Soorten schoonmaakwerkzaamheden


Bij schoonmaakwerkzaamheden wordt altijd gelijk aan het ergste gedacht, vieze wc’s of prullenbakken waar het eten uitloopt. Maar soms gaat het schoonmaakwerk ook gewoon over het verzorgen van het interieur. Planten watergeven, het afstoffen van de bureaus en het onderhouden van de vergaderruimte. Allemaal taken die horen bij een interieurverzorgster of schoonmaker.

Vacatures schoonmaak

Wat kun je verdienen in de schoonmaak


Wat je kunt verdienen in de schoonmaak verschilt enorm per bedrijf het minimum wat nu in de markt geldt is €11,63 bruto. Dat betekent niet altijd dat dat ook hetgeen is wat je gaat verdienen. Bij sommige bedrijven kan dit hoger uitvallen. Dit is helemaal afhankelijk van het soort bedrijf en de inhoud van de functie.

Voorbereiden op je sollicitatie


Wil je graag werken in de schoonmaak en heb je een leuke vacature op onze website gezien? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid je sollicitatie ingaan. Het zou voor ons heel fijn zijn als je je CV hebt opgesteld, heb je deze niet? Dan zorgen wij hiervoor na het gesprek. Daarnaast is het fijn als je vragen voorbereid voor ons gesprek. Wat wil je weten van het bedrijf? Wat wil je weten over het werk? Wat wil je weten over de arbeidsvoorwaarden?

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Bij Breevaart Personeel kijken we niet alleen naar jouw CV, we vinden het vooral belangrijk om jou te leren kennen. We horen graag waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Wat je sterke punten zijn en welke valkuilen daar tegenover staan.
Je bent daarom altijd welkom om een kop koffie te komen drinken, zodat wij elkaar beter leren kennen.


   

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep