• home
  • Vacatures in de schoonmaak in Sliedrecht

Vacatures in de schoonmaak in Sliedrecht

Vind je het geen probleem om de rommel van een ander op te ruimen? Geniet jij er van als alles weer schoon en fris ruikt? Bekijk dan eens onze vacatures uit de schoonmaakbranche. We hebben namelijk regelmatig vacatures openstaan in de schoonmaak, waaronder in Sliedrecht.

Soorten schoonmaakwerkzaamheden


Bij schoonmaakwerkzaamheden wordt altijd gelijk aan het ergste gedacht, vieze wc’s of prullenbakken waar het eten uitloopt. Maar soms gaat het schoonmaakwerk ook gewoon over het verzorgen van het interieur. Planten watergeven, het afstoffen van de bureaus en het onderhouden van de vergaderruimte. Allemaal taken die horen bij een interieurverzorgster of schoonmaker.

Vacatures schoonmaak

Wat kun je verdienen in de schoonmaak


Wat je kunt verdienen in de schoonmaak verschilt enorm per bedrijf het minimum wat nu in de markt geldt is €11,63 bruto. Dat betekent niet altijd dat dat ook hetgeen is wat je gaat verdienen. Bij sommige bedrijven kan dit hoger uitvallen. Dit is helemaal afhankelijk van het soort bedrijf en de inhoud van de functie.

Voorbereiden op je sollicitatie


Wil je graag werken in de schoonmaak en heb je een leuke vacature op onze website gezien? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid je sollicitatie ingaan. Het zou voor ons heel fijn zijn als je je CV hebt opgesteld, heb je deze niet? Dan zorgen wij hiervoor na het gesprek. Daarnaast is het fijn als je vragen voorbereid voor ons gesprek. Wat wil je weten van het bedrijf? Wat wil je weten over het werk? Wat wil je weten over de arbeidsvoorwaarden?

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Bij Breevaart Personeel kijken we niet alleen naar jouw CV, we vinden het vooral belangrijk om jou te leren kennen. We horen graag waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Wat je sterke punten zijn en welke valkuilen daar tegenover staan.
Je bent daarom altijd welkom om een kop koffie te komen drinken, zodat wij elkaar beter leren kennen.


   

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep