• home
  • Wij zoeken oppermannen en stratenmakers (ZZP ook mogelijk)

Wij zoeken oppermannen en stratenmakers (ZZP ook mogelijk)

Heb jij ervaring als stratenmaker of oppperman en deins je niet terug voor fysiek en zwaar werk? Elke dag in de frisse buitenlucht aan het werk voor verschillende opdrachtgevers en aan het einde van de dag een voldaan gevoel bij het leggen van de laatste steen.

Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving Rotterdam, Krimpener- en Alblasserwaard zijn wij opzoek naar een ervaren stratenmakers en oppermannen. Als stratenmaker voer je allerlei voorkomende bestratingswerkzaamheden uit. Salarisindicatie is tussen de €2000-€3000 in loondienst en als zzp'er tusen de €20 en €35 euro per uur. Aannemen in de meters is bespreekbaar.

De werkzaamheden bestaan uit:
Het opmeten en uitzetten van werk;
Het legaliseren, leggen en opbreken van bestrating;
Het op maat zagen van stenen, tegels en trottoirbanden;
Het stellen van kantopsluitingen en kolken;
Het uitvoeren van reparaties.

Jij bent:
Je bent een stratenmaker die al enige ervaring hebt opgedaan in het werkveld. Je bent gemotiveerd en ziet het werk liggen. Een aantal uren extra maken is voor jou geen enkel probleem. Het is een zwaar beroep waar een goede lichamelijke conditie voor nodig is. Je werkt vrijwel altijd buiten, onder allerlei weersomstandigheden. Je moet nauwkeurig en zorgvuldig werken, vooral bij het meten en uitzetten. Meestal ben je werkzaam met het team maar een klusje zelfstandig regelen is voor jou ook geen probleem.

9 redenen om als ZZP'er te kiezen voor ZZP bemiddeling bij Breevaart Personeel
1. Binnen 7 dagen je factuur betaald
2. Alles juridisch in orde
3. Transparantie
4. Persoonlijk contact
5. Passende projecten, ook voor langere termijn
6. Afspraak = Afspraak
7. Breed netwerk in de Krimpenerwaard en Alblasserwaard
8. Meerdere opdrachtgevers in een jaar
9. begeleiding in het papierwerk

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Wacht niet langer en solliciteer direct.
Heb je nog vragen dan kan je altijd contact opnemen.

Bel of app Hans dan op 06 27312297 of mail naar hans@breevaartpersoneel.nl

Solliciteer hier als opperman bestratingen

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(148 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep