• home
  • BLOGS
  • 8 redenen om samen te werken met een uitzendbureau!

8 redenen om samen te werken met een uitzendbureau!

8 redenen om samen te werken met een uitzendbureau!Vaak wordt er gedacht dat een uitzendkracht een goed is voor simpel, kortstondig werk. Niets is minder waar. Via een uitzendbureau vind je ook goed opgeleide, gespecialiseerd kandidaten die meteen kunnen meedraaien in het bedrijf, juist ook voor een lange periode. Een uitzendbureau brengt de dagelijkse vraag naar werknemers en het aanbod van vacatures bij elkaar. Ook voor een werkgever zitten er een aantal grote voordelen aan om gebruikt te maken van de diensten van een uitzendbureau.

Het uitzendbureau is de werkgever van de uitzendkracht en daarmee verantwoordelijk voor alle personeelszaken.
-
De werving en selectie wordt voor je gedaan en je hoeft geen administratie voor de werknemer bij te
houden.
-
Je betaalt één bedrag waarmee alle personeelskosten afgedekt zijn.

Nog 8 redenen om samen te werken met een uitzendbureau:1. Tijdswinst


Je kunt de werving en selectie helemaal overlaten aan het uitzendbureau. Daarnaast hoef je geen vacatures te plaatsen en ook hoef je geen tientallen sollicitaties door te nemen.

2. Flexibele schil


Je kunt uitzendkrachten inzetten wanneer het jou uitkomt. In drukke perioden vang je een piek op met uitzendkrachten. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Als er geen of minder werk is, hoef je de uitzendkracht niet door te betalen.

3. Een hoge kosten ziekteverzuim


Wanneer de uitzendkracht ziek wordt, is het uitzendbureau verantwoordelijk voor eventuele loondoorbetaling en re-integratie.

4. Verlengde proeftijd


Doorgaans geldt er een proeftijd van een maand . Een uitzendkracht zou je kunnen beschouwen als iemand met een hele lange proeftijd, de eerste anderhalf jaar kan de opdracht beëindigd worden.

5. Geen administratieve rompslomp


Het uitzendbureau is verantwoordelijk voor de arbeidsovereenkomsten e.d.

6. Zieke werknemers vervangen


Als je zieke werknemers hebt, kun je dit goed opvangen met tijdelijk personeel.

7. Personeelszaken uitbesteden


Het uitzendbureau neemt de personeelszaken op zich, daardoor kan de werkgever zich richten op zijn kernactiviteit.

8. Groot netwerk


Het uitzendbureaus voeren heel veel gesprekken met kandidaten, daardoor hebben zij een enorm netwerk aan beschikbare kandidaten. Grote kans dat daar de kandidaat tussen zit die jij zoekt!

Waarom samenwerken met Breevaart Personeel?De kracht van Breevaart Personeel is dat wij op een Gewoon. Persoonlijk & Vertrouwd(e) manier te werk gaan. Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen zonder de kandidaat te hebben gezien en gesproken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om precies te weten wat onze opdrachtgever doet, daarom komen wij zo nu en dan langs op de werkvloer om te kijken hoe het gaat. Op deze manier proeven wij ook de sfeer bij de opdrachtgever en weten wij wat zij zoeken in hun personeel. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep