422

Zoek jij werk in de Office en Sales?

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Gerrard Opschoor
recruiter Elektro en Installatietechniek
gerrard@breevaartpersoneel.nl

06-47335563

Leer Gerrard kennen!

Office en Sales


Ben jij op zoek naar een uitdaging in de office en sales? Dan ben jij bij Breevaart Personeel aan het goede adres. Bij Breevaart Personeel hebben we verschillende vacatures beschikbaar, variërend van commercieel medewerker tot software engineer en secretaresse. Wij bieden flexibiliteit, training en ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en persoonlijke begeleiding om je te helpen bij het vinden van de juiste baan en het bevorderen van je carrière.

Wij hebben vacatures bij verschillende bedrijven en we zorgen ervoor dat we altijd de nieuwste vacatures in de regio voor je verzamelen en deze direct beschikbaar stellen voor jou.

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de office en sales. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de Office en Sales? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

IK WIL EEN BAAN IN DE OFFICE EN SALES

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep