Over ons

Het begint bij jouw verhaal. Of je nu werk of mensen zoekt, wij beginnen met jou. Want alleen dan kunnen we een goede match maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Daarom nemen we graag de tijd om je beter te leren kennen. Hierdoor krijg je een baan die helemaal bij je past en krijg je als organisatie een medewerker waarop je kunt bouwen.

Wat is jouw verhaal?


Wanneer we samenwerken maak je ook deel uit van ons verhaal. En dat draait om gewoon, persoonlijk en vertrouwd. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We zullen het dan ook niet mooier maken dan het daadwerkelijk is. We hechten veel waarde aan de relaties met onze klanten en kandidaten, zo is het bij ons heel gewoon dat klanten en kandidaten spontaan binnenstappen. Dat zijn volgens ons de beste momenten om even bij te praten. Elkaar even persoonlijk zien op de Parkzoom 24 in Krimpen a/d IJssel.

Wij zoeken de juiste kandidaat of baan erbij!


Bij ons staat de persoonlijke relatie met onze klanten voorop. Door te luisteren, leren we de cultuur van de organisatie kennen. Vanuit deze basis gaan wij op zoek naar de kandidaat die, naast zijn kennis en kunde, ook perfect past binnen de cultuur van uw organisatie. Met als resultaat de uiteindelijke win-winsituatie.

Leer ons alvast kennen door de persoonlijke verhalen hieronder. Weet dat onze deur altijd openstaat om een bakkie te komen doen!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Christiaan Mourik
“Ik ben fijn geholpen door Hans bij het vinden van een nieuwe baan!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep