422

Zoek jij werk in de logistiek en productie?

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Logistiek en Productie


Ben jij op zoek naar werk in de Logistiek en Productie? Wij hebben verschillende vacatures openstaan in de regio Krimpen aan den IJssel, Rotterdam, Drechtsteden, Alblasserwaard en Krimpenerwaard. Wij zijn de toonaangevende arbeidsbemiddelaar in deze regio en hebben al vele jaren ervaring in het vinden van de beste banen in de Logistiek.

Dan is Breevaart Personeel wellicht het bedrijf waar jij naar op zoek bent! Breevaart Personeel is een gespecialiseerd uitzendbureau in de regio Alblasserwaard, Krimpenerwaard, Drechtsteden en Rotterdam voor technische functies en biedt onder andere mogelijkheden om in de logistiek en productie te werken.

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de groenvoorziening. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de Logistiek en Productie? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Ik wil werk in de Logistiek en Productie!

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep