Neem gerust contact met ons op

Het draait allemaal om jouw verhaal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuw personeelslid, wij nemen de tijd voor je. Wij gaan namelijk voor duurzame relaties die gewoon, persoonlijk en vertrouwd zijn opgebouwd. Jouw verhaal staat hierin centraal. Wat zoek je, waar kom je vandaan, wat zijn je verwachtingen, wat zijn jouw doelen en hoe kunnen wij je daarbij helpen.

Onze deur staat altijd open, twijfel daarom niet om een bericht naar ons te sturen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens
Breevaart Personeel Krimpen aan den IJssel
Parkzoom 24
2922 CT  Krimpen aan den IJssel
0180 471 585
info@breevaartpersoneel.nl

Neem contact met ons op

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep