Neem gerust contact met ons op

Het draait allemaal om jouw verhaal. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of een nieuw personeelslid, wij nemen de tijd voor je. Wij gaan namelijk voor duurzame relaties die gewoon, persoonlijk en vertrouwd zijn opgebouwd. Jouw verhaal staat hierin centraal. Wat zoek je, waar kom je vandaan, wat zijn je verwachtingen, wat zijn jouw doelen en hoe kunnen wij je daarbij helpen.

Onze deur staat altijd open, twijfel daarom niet om een bericht naar ons te sturen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens
Breevaart Personeel Krimpen aan den IJssel
Parkzoom 24
2922 CT  Krimpen aan den IJssel
0180 471 585
info@breevaartpersoneel.nl

Neem contact met ons op

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep