416

Zoek jij werk de Metaal en Techniek?

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Rick Verloop
Recruiter Metaal en Techniek
rick@breevaartpersoneel.nl

06-17774879

Leer Rick kennen!

Metaal en techniek


Ben jij een ervaren lasser, ijzerwerker of montagemonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je een leerling met interesse in werken in de metaal?

Dan is Breevaart Personeel wellicht het bedrijf waar jij naar op zoek bent! Breevaart Personeel is een gespecialiseerd uitzendbureau in de regio Alblasserwaard, Krimpenerwaard, Drechtsteden en Rotterdam voor technische functies en biedt onder andere mogelijkheden om in de metaal te werken.

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de groenvoorziening. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de Metaal en Techniek? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

IK WIL WERKEN IN DE METAAL EN TECHNIEK

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep