422

Zoek jij werk in de Elektro en Installatietechniek?

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Gerrard Opschoor
recruiter Elektro en Installatietechniek
gerrard@breevaartpersoneel.nl

06-47335563

Leer Gerrard kennen!

Elektro en Installatietechniek


Ben jij op zoek naar een baan in de elektro- of installatietechniek? Dan heb je  Bij Breevaart Personeel hebben we diverse vacatures openstaan binnen deze sector. Van leerling tot allrounder en in diverse branches, zo hebben we vacatures als elektromonteur, maar ook automonteur of monteur in de systeem installaties.

Ben je al ervaren en durf je jezelf een echte allrounder te noemen, of kom je net kijken? Voor alle fases in je carrière hebben wij een uitdagende job!

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de groenvoorziening. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de Elektro of installatietechniek? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

WERK IN DE ELEKTRO EN INSTALLATIETECHNIEK

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep