416

Zoek jij werk in de Bouw of Infra?

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Bouw en Infra


Als je niet bang bent om je handen vies te maken en graag buiten werkt, is een carrière in de grond-, weg- en waterbouw misschien wel iets voor jou. Bij Breevaart Personeel hebben we verschillende vacatures beschikbaar, variërend van grondwerker tot opperman en stratenmaker. Wij bieden flexibiliteit, training en ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en persoonlijke begeleiding om je te
helpen bij het vinden van de juiste baan en het bevorderen van je carrière.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de bouw, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vacatures bij verschillende bedrijven, variërend van metselaars en timmermannen tot stukadoors en schilders. We zorgen ervoor dat we altijd de nieuwste vacatures in de regio voor je verzamelen en deze direct beschikbaar stellen voor jou.

Het werken in de bouw is een sector waarin je veel praktisch werk doet, waarbij je jouw creativiteit en technische vaardigheden kunt inzetten. Bovendien biedt de bouwsector veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van werkgevers en werknemers. We willen jou graag leren kennen en samen met jou op zoek gaan naar de baan die het beste bij jou past. Onze consultants hebben ruime ervaring in het vinden van geschikte vacatures en zijn altijd bereid om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces.

We hebben talloze succesverhalen van tevreden klanten die via ons hun droombaan hebben gevonden. Laat ons ook jou helpen om jouw droombaan te vinden in de bouw en infra. Solliciteer vandaag nog en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de Bouw of infra? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

IK WIL EEN BAAN IN DE BOUW OF INFRA

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep