Wat doet een uitzendbureau?

Om ons verhaal gelijk goed te beginnen, we drinken heel veel koffie. Niet alleen om onze dag mee te beginnen maar ook om met kandidaten en bedrijven te praten. We zijn continu op zoek naar de verhalen van personen en bedrijven, onder het genot van koffie komen deze verhalen op tafel. Als je nog nooit hebt samengewerkt met een uitzendbureau, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar wat wij hele dagen doen en waar onze toegevoegde waarde in zit.

Vergelijk ons maar met marktplaats


Nee, wij zijn niet de plek waar je je oude rommel laat. Wij zijn de plek waar vraag en aanbod samenkomen op het gebied van personeel. Bedrijven zijn vaak op zoek naar personeel maar hebben niet de tijd en de kanalen om aan goed personeel te komen. Aan de andere kant zijn de kandidaten die niet weten welk bedrijf het beste bij hen past of niet weten hoe ze een sollicitatie het beste kunnen aanpakken.
Wij zijn de verbinding tussen deze twee partijen. Door de verhalen van beide partijen te leren kennen, weten we goede matches te maken.

Wat betekent een uitzendbureau voor werkzoekenden?


Een uitzendbureau is dagelijks bezig met het invullen van vacatures. Door alle gesprekken met mensen en bedrijven weten zij als geen ander hoe de markt in elkaar zit. Hierdoor kunnen ze je helpen bij het vinden van een baan die bij jou past, ze doen de salarisonderhandelingen voor je en ze vereenvoudigen het sollicitatieproces voor je.
Je kunt op verschillende manieren aan het werk gaan. Je kunt als uitzendkracht aan het werk. Dat betekent dat je in dienst bent bij ons en werkt bij onze opdrachtgever, je wordt dan door ons betaald. Dit gebeurt veel bij technische bedrijven of bij productiewerk.
Maar je kunt ook op basis van werving en selectie werken. De opdrachtgever vraagt ons dan om op zoek te gaan naar een passende kandidaat, jij gaat vervolgens in dienst bij de opdrachtgever.

Wat betekent een uitzendbureau voor bedrijven?


Als je geen eigen HR-afdeling hebt of het lukt de HR-afdeling niet om aan personeel te komen. Dan is het fijn als er een partij is die je daarbij kan helpen. Doordat we de hele dag bezig zijn met onszelf te verdiepen in mensen en bedrijven. Zien we eerder welke kandidaten wél of niet bij jullie bedrijf passen. Dat scheelt enorm veel tijd en geld en levert uiteindelijk meer energie op.
De vacatures bij bedrijven zijn vaak nauwelijks zichtbaar. Door gebrek aan naamsbekendheid of zichtbaarheid, vallen vacatures niet op en is het vinden van kandidaten lastig. Dankzij ons grote netwerk waar onze vacatures gezien worden.  

Is dat dan alles?


Als uitzendbureau praten we niet alleen veel, we regelen ook heel veel. Van gesprekken, tot onderhandelingen en het opstellen van contracten. Wij geven onze klanten vaak advies over het contract dat ze aan moeten bieden of hoe ze het personeel het beste kunnen inzetten. Het is mooi om op deze manier te mogen samenwerken met onze opdrachtgevers, zodat ze uiteindelijk het beste halen uit hun personeel.
 

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep