Vacatures in de bouw in Rotterdam

Heb je nu een baan in de bouw maar wil je graag iets nieuws? Of wil je graag beginnen in de bouwsector? Dan helpen we je bij Breevaart Personeel graag verder. We werken voor veel bedrijven in de bouw en techniek.

Een baan in de bouw


We zijn al ruim 10 jaar werkzaam in de omgeving van Krimpen a/d IJssel, onder de rook van Rotterdam. We hebben in deze jaren een sterk en betrouwbaar netwerk opgebouwd met veel bekende namen. Hierdoor hebben wij altijd vacatures openstaan waar we mensen voor zoeken die willen werken in de bouw. Breevaart Personeel is gespecialiseerd in vacatures in de bouw, logistiek en techniek. In deze branches hebben we dan ook verschillende opdrachtgevers.  

Vacatures bouw

Openstaande vacatures in Rotterdam


We hebben niet alleen vacatures in de bouw. Breevaart Personeel is namelijk ook te vinden in de techniek, logistiek, installatietechniek en schoonmaak. Omdat ons kantoor gevestigd is in Krimpen a/d IJssel hebben we ook veel vacatures in en rondom Rotterdam. Wil je graag in Rotterdam werken, neem dan contact met ons op. Dan kijken wij welke baan het beste bij je past.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Met een klein en gedreven team helpen we mensen aan banen die echt bij ze passen. Dat doen we door gelijk op kantoor af te spreken voor een persoonlijk gesprek met een kop koffie. Het draait bij Breevaart Personeel namelijk om jouw verhaal. Wat is je ervaring? Waar ben je naar op zoek? Wat zijn je plus- en ontwikkelpunten? Op deze manier krijgen we gelijk in het eerste gesprek al een goed beeld van je en kunnen we daarbij een passend bedrijf vinden.


Vacatures bouw

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep