Vacatures in de bouw in Rotterdam

Heb je nu een baan in de bouw maar wil je graag iets nieuws? Of wil je graag beginnen in de bouwsector? Dan helpen we je bij Breevaart Personeel graag verder. We werken voor veel bedrijven in de bouw en techniek.

Een baan in de bouw


We zijn al ruim 10 jaar werkzaam in de omgeving van Krimpen a/d IJssel, onder de rook van Rotterdam. We hebben in deze jaren een sterk en betrouwbaar netwerk opgebouwd met veel bekende namen. Hierdoor hebben wij altijd vacatures openstaan waar we mensen voor zoeken die willen werken in de bouw. Breevaart Personeel is gespecialiseerd in vacatures in de bouw, logistiek en techniek. In deze branches hebben we dan ook verschillende opdrachtgevers.  

Vacatures bouw

Openstaande vacatures in Rotterdam


We hebben niet alleen vacatures in de bouw. Breevaart Personeel is namelijk ook te vinden in de techniek, logistiek, installatietechniek en schoonmaak. Omdat ons kantoor gevestigd is in Krimpen a/d IJssel hebben we ook veel vacatures in en rondom Rotterdam. Wil je graag in Rotterdam werken, neem dan contact met ons op. Dan kijken wij welke baan het beste bij je past.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Met een klein en gedreven team helpen we mensen aan banen die echt bij ze passen. Dat doen we door gelijk op kantoor af te spreken voor een persoonlijk gesprek met een kop koffie. Het draait bij Breevaart Personeel namelijk om jouw verhaal. Wat is je ervaring? Waar ben je naar op zoek? Wat zijn je plus- en ontwikkelpunten? Op deze manier krijgen we gelijk in het eerste gesprek al een goed beeld van je en kunnen we daarbij een passend bedrijf vinden.


Vacatures bouw

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep