Vacatures in de bouw in Rotterdam

Heb je nu een baan in de bouw maar wil je graag iets nieuws? Of wil je graag beginnen in de bouwsector? Dan helpen we je bij Breevaart Personeel graag verder. We werken voor veel bedrijven in de bouw en techniek.

Een baan in de bouw


We zijn al ruim 10 jaar werkzaam in de omgeving van Krimpen a/d IJssel, onder de rook van Rotterdam. We hebben in deze jaren een sterk en betrouwbaar netwerk opgebouwd met veel bekende namen. Hierdoor hebben wij altijd vacatures openstaan waar we mensen voor zoeken die willen werken in de bouw. Breevaart Personeel is gespecialiseerd in vacatures in de bouw, logistiek en techniek. In deze branches hebben we dan ook verschillende opdrachtgevers.  

Vacatures bouw

Openstaande vacatures in Rotterdam


We hebben niet alleen vacatures in de bouw. Breevaart Personeel is namelijk ook te vinden in de techniek, logistiek, installatietechniek en schoonmaak. Omdat ons kantoor gevestigd is in Krimpen a/d IJssel hebben we ook veel vacatures in en rondom Rotterdam. Wil je graag in Rotterdam werken, neem dan contact met ons op. Dan kijken wij welke baan het beste bij je past.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Met een klein en gedreven team helpen we mensen aan banen die echt bij ze passen. Dat doen we door gelijk op kantoor af te spreken voor een persoonlijk gesprek met een kop koffie. Het draait bij Breevaart Personeel namelijk om jouw verhaal. Wat is je ervaring? Waar ben je naar op zoek? Wat zijn je plus- en ontwikkelpunten? Op deze manier krijgen we gelijk in het eerste gesprek al een goed beeld van je en kunnen we daarbij een passend bedrijf vinden.


Vacatures bouw

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep