Pensioen opbouwen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Je pensioen opbouwen is belangrijk voor later, als je 67-plusser bent. Maar waarom is dit belangrijk, hoe bouw je het op en wat zijn de wetten omtrent het pensioen/pensioenstelsel? In deze blog leggen we je uit wat deze dingen zijn en waarom het belangrijk is dat jij dit ook weet.

Wat houdt pensioen bij Breevaart Personeel in?


Je pensioen is een uitgesteld inkomen waar je later, als je met pensioen gaat, recht op hebt. Het is het “inkomen” dat je ontvangt als je niet meer werkt. Bij Breevaart Personeel werken we met PayforPeople, onze Backoffice, die de pensioenregeling van StiPP hanteert. Maar wat is StiPP? StiPP staat voor de Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten en regelt alle pensioenen voor onze uitzendkrachten.

Hoe bouw je pensioen op?


Als uitzendkracht bouw je bij ons (ofwel StiPP) pensioen op. Je kunt ernaast ook zelf sparen voor een extraatje. Je kunt op je loonstroken zien hoeveel geld er apart wordt gehouden door StiPP. Dit krijg je, met je pensioen, natuurlijk weer terug. Check daarom op je Loonstrook van PayforPeople (Breevaart Personeel) bij het kopje StiPP, hier kun je zien hoeveel er opzij gezet wordt. Wil je weten hoeveel pensioen je opgebouwd hebt? Dan kun je een kijkje nemen op de site van StiPP.

Goed nieuws voor je toekomst!


Vanaf 2026 krijgen alle uitzendkrachten een beter pensioen! De premie wordt namelijk 23,3%. Die is nu namelijk nog maar 12%. Ook komen er nieuwe pensioensregelingen die ervoor gaan zorgen dat er meer stabiliteit en zekerheid is bij onze uitzendkrachten. Er komt een ouderdomspensioen bij, een nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen.

Wij bij Breevaart Personeel zien jou graag een goed pensioen bij ons opbouwen!
Heb je meer vragen over hoe het bij ons nou zit over de pensioensregeling? Bel ons dan even 0180 – 471 585 of mail ons op info@breevaartpersoneel.nl

Bekijk hier ook nog onze andere blogs.

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep