Over ons

Het begint bij jouw verhaal. Of je nu werk of mensen zoekt, wij beginnen met jou. Want alleen dan kunnen we een goede match maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Daarom nemen we graag de tijd om je beter te leren kennen. Hierdoor krijg je een baan die helemaal bij je past en krijg je als organisatie een medewerker waarop je kunt bouwen.

Wat is jouw verhaal?


Wanneer we samenwerken maak je ook deel uit van ons verhaal. En dat draait om gewoon, persoonlijk en vertrouwd. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We zullen het dan ook niet mooier maken dan het daadwerkelijk is. We hechten veel waarde aan de relaties met onze klanten en kandidaten, zo is het bij ons heel gewoon dat klanten en kandidaten spontaan binnenstappen. Dat zijn volgens ons de beste momenten om even bij te praten. Elkaar even persoonlijk zien op de Parkzoom 24 in Krimpen a/d IJssel.

Wij zoeken de juiste kandidaat of baan erbij!


Bij ons staat de persoonlijke relatie met onze klanten voorop. Door te luisteren, leren we de cultuur van de organisatie kennen. Vanuit deze basis gaan wij op zoek naar de kandidaat die, naast zijn kennis en kunde, ook perfect past binnen de cultuur van uw organisatie. Met als resultaat de uiteindelijke win-winsituatie.

Leer ons alvast kennen door de persoonlijke verhalen hieronder. Weet dat onze deur altijd openstaat om een bakkie te komen doen!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep