Over ons

Het begint bij jouw verhaal. Of je nu werk of mensen zoekt, wij beginnen met jou. Want alleen dan kunnen we een goede match maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Daarom nemen we graag de tijd om je beter te leren kennen. Hierdoor krijg je een baan die helemaal bij je past en krijg je als organisatie een medewerker waarop je kunt bouwen.

Wat is jouw verhaal?


Wanneer we samenwerken maak je ook deel uit van ons verhaal. En dat draait om gewoon, persoonlijk en vertrouwd. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We zullen het dan ook niet mooier maken dan het daadwerkelijk is. We hechten veel waarde aan de relaties met onze klanten en kandidaten, zo is het bij ons heel gewoon dat klanten en kandidaten spontaan binnenstappen. Dat zijn volgens ons de beste momenten om even bij te praten. Elkaar even persoonlijk zien op de Parkzoom 24 in Krimpen a/d IJssel.

Wij zoeken de juiste kandidaat of baan erbij!


Bij ons staat de persoonlijke relatie met onze klanten voorop. Door te luisteren, leren we de cultuur van de organisatie kennen. Vanuit deze basis gaan wij op zoek naar de kandidaat die, naast zijn kennis en kunde, ook perfect past binnen de cultuur van uw organisatie. Met als resultaat de uiteindelijke win-winsituatie.

Leer ons alvast kennen door de persoonlijke verhalen hieronder. Weet dat onze deur altijd openstaat om een bakkie te komen doen!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Klantenreviews

4.9/5 sterren
(158 reviews)
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Ayman Almehemed
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn. Bedankt Rick"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep