• home
  • UITZENDBUREAU KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Breevaart Personeel, jouw uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Krimpen aan den IJssel maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Breevaart Personeel is een uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel, gespecialiseerd in vaste en tijdelijke banen en helpen je graag verder met de vervolgstap in jouw carrière. Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen aan werk in regio Krimpenerwaard? Wij leggen het je graag uit!

Nieuw werk in Krimpen aan den IJssel


Tijd voor een nieuwe baan! Jij bent op zoek naar werk in Krimpen aan den IJssel maar weet niet goed waar je waar je moet beginnen. Breevaart Personeel is een uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel die haar werkhouding gebaseerd heeft op drie pilaren:

✓ Gewoon
✓ Persoonlijk
✓ Vertrouwd

Dit zijn drie alledaagse woorden, maar voor ons de kern van elke vruchtbare samenwerking. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Wij van Breevaart Personeel stellen jou als persoon centraal om vervolgens samen de stap te zetten naar die nieuwe baan. Een baan die bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Kortom een baan waarin jij tot bloei komt en elke dag met plezier naartoe gaat.

Bekijk de vacatures

Hoe helpt Breevaart Personeel jou aan werk in Krimpen aan den IJssel?Je bent op zoek naar vacatures in de omgeving van Krimpen aan den IJssel en wilt graag wat hulp van Breevaart Personeel gebruiken. Hoe verloopt dit nou precies? Wij leggen je dit graag uit!

Je hebt interesse in één van onze vacatures in Krimpen aan den IJssel. Dan kun je twee opties kiezen! Je kunt via de website solliciteren, maar je kan ook even bellen met de vestiging, en dan krijg je één van onze medewerkers aan de lijn.

Vervolgens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dat doen we eigenlijk altijd, simpelweg omdat de achterliggende gedachte van de kandidaat/ sollicitant willen leren kennen. We willen diegene persoonlijk leren kennen. Op die manier proberen we te achterhalen of diegene ook bij bedrijf past. We kijken ook welke bedrijven er niet bij passen omdat we proberen ze aan het werk te krijgen en te houden. We gaan echt voor werk op de lange termijn. We kunnen pas een goede match maken wanneer we de achterliggende motivaties kennen van de kandidaat.

Hét uitzendbureau voor vacatures in Krimpen aan den IJsselBreevaart Personeel is hét uitzendbureau voor een baan bij jou in de buurt. Of dit nou is in Krimpenerwaard of een locatie in de omgeving hiervan, wij staan voor je klaar! Wij zijn vooral gespecialiseerd in de technische sector. Denk hierbij aan lassers, elektro monteurs en loodgieters. Maar dit kunnen ook vacatures zijn voor bijvoorbeeld een calculator bij een technisch bedrijf of een commercieel medewerker bij een technisch bedrijf. Zelfs als een technisch bedrijf een secretaresse of een receptioniste zoekt, kunnen wij hierbij helpen. Van installatie & elektro techniek tot aan office & sales, zijn wij jou van dienst!

Waarom kiezen voor Breevaart Personeel als uitzendbureau in de regio Krimpen aan den IJssel?Breevaart Personeel heeft in de regio's Krimpenerwaard, Alblasserwaard, Alblasserdam en Krimpen aan den IJssel een heel breed netwerk opgebouwd. Wij helpen jou aan werk in Krimpen aan den IJssel, dat je écht leuk vindt! Daarom vinden wij het juist belangrijk om jou goed persoonlijk te leren kennen.

Veel mensen weten niet hoe ze een CV moeten maken of heb een concurrentiebeding. Hier helpt Breevaart Personeel jou mee! Wij kunnen samen met jou een mooi CV opstellen en willen jou echt aan een baan in Krimpen aan den IJssel helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk opgebouwd. Door middel van ons uitzendbureau bieden wij jou extra kans om aan werk te komen.

Uiteindelijk ligt het natuurlijk aan jou om jezelf te bewijzen. Uiteraard ga je zelf nog steeds op sollicitatiegesprek. Wij nemen de zorg over verdere onderhandelingen over het contract of arbeidsvoorwaarden uit handen, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Wij zien onszelf als het verlengstuk van jouw netwerk als werkzoekenden.

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep