• home
  • UITZENDBUREAU KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Breevaart Personeel, jouw uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Krimpen aan den IJssel maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Breevaart Personeel is een uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel, gespecialiseerd in vaste en tijdelijke banen en helpen je graag verder met de vervolgstap in jouw carrière. Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen aan werk in regio Krimpenerwaard? Wij leggen het je graag uit!

Nieuw werk in Krimpen aan den IJssel


Tijd voor een nieuwe baan! Jij bent op zoek naar werk in Krimpen aan den IJssel maar weet niet goed waar je waar je moet beginnen. Breevaart Personeel is een uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel die haar werkhouding gebaseerd heeft op drie pilaren:

✓ Gewoon
✓ Persoonlijk
✓ Vertrouwd

Dit zijn drie alledaagse woorden, maar voor ons de kern van elke vruchtbare samenwerking. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Wij van Breevaart Personeel stellen jou als persoon centraal om vervolgens samen de stap te zetten naar die nieuwe baan. Een baan die bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Kortom een baan waarin jij tot bloei komt en elke dag met plezier naartoe gaat.

Bekijk de vacatures

Hoe helpt Breevaart Personeel jou aan werk in Krimpen aan den IJssel?Je bent op zoek naar vacatures in de omgeving van Krimpen aan den IJssel en wilt graag wat hulp van Breevaart Personeel gebruiken. Hoe verloopt dit nou precies? Wij leggen je dit graag uit!

Je hebt interesse in één van onze vacatures in Krimpen aan den IJssel. Dan kun je twee opties kiezen! Je kunt via de website solliciteren, maar je kan ook even bellen met de vestiging, en dan krijg je één van onze medewerkers aan de lijn.

Vervolgens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dat doen we eigenlijk altijd, simpelweg omdat de achterliggende gedachte van de kandidaat/ sollicitant willen leren kennen. We willen diegene persoonlijk leren kennen. Op die manier proberen we te achterhalen of diegene ook bij bedrijf past. We kijken ook welke bedrijven er niet bij passen omdat we proberen ze aan het werk te krijgen en te houden. We gaan echt voor werk op de lange termijn. We kunnen pas een goede match maken wanneer we de achterliggende motivaties kennen van de kandidaat.

Hét uitzendbureau voor vacatures in Krimpen aan den IJsselBreevaart Personeel is hét uitzendbureau voor een baan bij jou in de buurt. Of dit nou is in Krimpenerwaard of een locatie in de omgeving hiervan, wij staan voor je klaar! Wij zijn vooral gespecialiseerd in de technische sector. Denk hierbij aan lassers, elektro monteurs en loodgieters. Maar dit kunnen ook vacatures zijn voor bijvoorbeeld een calculator bij een technisch bedrijf of een commercieel medewerker bij een technisch bedrijf. Zelfs als een technisch bedrijf een secretaresse of een receptioniste zoekt, kunnen wij hierbij helpen. Van installatie & elektro techniek tot aan office & sales, zijn wij jou van dienst!

Waarom kiezen voor Breevaart Personeel als uitzendbureau in de regio Krimpen aan den IJssel?Breevaart Personeel heeft in de regio's Krimpenerwaard, Alblasserwaard, Alblasserdam en Krimpen aan den IJssel een heel breed netwerk opgebouwd. Wij helpen jou aan werk in Krimpen aan den IJssel, dat je écht leuk vindt! Daarom vinden wij het juist belangrijk om jou goed persoonlijk te leren kennen.

Veel mensen weten niet hoe ze een CV moeten maken of heb een concurrentiebeding. Hier helpt Breevaart Personeel jou mee! Wij kunnen samen met jou een mooi CV opstellen en willen jou echt aan een baan in Krimpen aan den IJssel helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk opgebouwd. Door middel van ons uitzendbureau bieden wij jou extra kans om aan werk te komen.

Uiteindelijk ligt het natuurlijk aan jou om jezelf te bewijzen. Uiteraard ga je zelf nog steeds op sollicitatiegesprek. Wij nemen de zorg over verdere onderhandelingen over het contract of arbeidsvoorwaarden uit handen, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Wij zien onszelf als het verlengstuk van jouw netwerk als werkzoekenden.

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep