• home
  • Vacatures in Krimpen a/d IJssel

Vacatures in Krimpen a/d IJssel

Wil je graag werken in de omgeving van Krimpen a/d IJsel? Dan moet je zeker de vacatures op onze website bekijken. Wij zijn een uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel en we doen vooral veel in de bouw, techniek en logistiek. Toch staan er bij ons ook altijd een paar vacatures open op het gebied van office, sales en marketing. Kortom, er zit altijd wel een baan voor je tussen.

Net afgestudeerd en op zoek naar een baan


Heb je net je diploma in ontvangst genomen en wil je graag gelijk aan de slag? Kom dan een keer een bakkie doen op ons kantoor in Krimpen a/d IJssel. We vinden het namelijk belangrijk om jouw verhaal te leren kennen. Door met jou het gesprek aan te gaan weten we wat voor type je bent en waar je het beste tot je recht zult komen. In de eerste jaren van je loopbaan wil je het natuurlijk graag naar je zin hebben en snel kunnen groeien. In ons klantenbestand zitten gerenommeerde bedrijven uit de omgeving, waar je genoeg kansen krijgt.

Bekijk vacatures

Wat voor vacatures hebben we


Bij ons vind je banen in de bouw, techniek, logistiek, schoonmaak en groenvoorziening. Alle banen bevinden zich in en rondom Krimpenerwaard en Alblasserwaard.  De vacatures lopen bij ons zeer uiteen van werken in de bouw tot HR-manager op kantoor. Mocht je dus op zoek zijn naar een andere baan, dan hebben wij een ruim aanbod aan verschillende functies.

Een uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Bij Breevaart Personeel nodigen we je al vanaf het eerste gesprek bij ons uit op kantoor. Lukt dat niet? Dan krijg je een online intake. We vinden het namelijk belangrijk om je gelijk goed te leren kennen. Hierdoor kunnen we in een korte tijd erachter komen of er een match is met één van onze opdrachtgevers.

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep