• home
  • Vacatures in Krimpen a/d IJssel

Vacatures in Krimpen a/d IJssel

Wil je graag werken in de omgeving van Krimpen a/d IJsel? Dan moet je zeker de vacatures op onze website bekijken. Wij zijn een uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel en we doen vooral veel in de bouw, techniek en logistiek. Toch staan er bij ons ook altijd een paar vacatures open op het gebied van office, sales en marketing. Kortom, er zit altijd wel een baan voor je tussen.

Net afgestudeerd en op zoek naar een baan


Heb je net je diploma in ontvangst genomen en wil je graag gelijk aan de slag? Kom dan een keer een bakkie doen op ons kantoor in Krimpen a/d IJssel. We vinden het namelijk belangrijk om jouw verhaal te leren kennen. Door met jou het gesprek aan te gaan weten we wat voor type je bent en waar je het beste tot je recht zult komen. In de eerste jaren van je loopbaan wil je het natuurlijk graag naar je zin hebben en snel kunnen groeien. In ons klantenbestand zitten gerenommeerde bedrijven uit de omgeving, waar je genoeg kansen krijgt.

Bekijk vacatures

Wat voor vacatures hebben we


Bij ons vind je banen in de bouw, techniek, logistiek, schoonmaak en groenvoorziening. Alle banen bevinden zich in en rondom Krimpenerwaard en Alblasserwaard.  De vacatures lopen bij ons zeer uiteen van werken in de bouw tot HR-manager op kantoor. Mocht je dus op zoek zijn naar een andere baan, dan hebben wij een ruim aanbod aan verschillende functies.

Een uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Bij Breevaart Personeel nodigen we je al vanaf het eerste gesprek bij ons uit op kantoor. Lukt dat niet? Dan krijg je een online intake. We vinden het namelijk belangrijk om je gelijk goed te leren kennen. Hierdoor kunnen we in een korte tijd erachter komen of er een match is met één van onze opdrachtgevers.

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep