• home
  • Vacatures monteur

Vacatures voor monteur vind je bij Breevaart Personeel

Wil je graag als monteur aan de slag in de omgeving van Krimpen a/d IJssel? Wij zijn een uitzendbureau in de omgeving van Krimpenerwaard en zijn voornamelijk werkzaam in de technische branche. Wij kunnen je dus uitstekend helpen aan een baan als monteur.
Het is voor ons wel belangrijk dat we weten wat voor soort monteur je bent. Kunnen wij je inzettend als technische installatie monteur? Of ben je een automonteur? Beveiligingsmonteur of misschien wel een servicemonteur?

Hoe vind je jouw baan als monteur?


Wij helpen je bij het vinden van een bedrijf dat zo goed mogelijk bij je past. We gaan hiervoor met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw sterke punten zitten. Je kunt je op dit gesprek voorbereiden door te kijken naar de banen die je al hebt gehad. Wat beviel je aan deze banen en wat werkte minder. Maar het is ook goed om na te denken wat je zoekt in je huidige baan, wil je bijvoorbeeld meer kunnen leren of zou je juist een aansturende rol binnen een team willen. Hoe beter jij weet wat je wilt en waar je goed in bent, hoe groter de kans is dat wij een baan vinden die bij je past.

Bereid je voor op het kennismakingsgesprek


Wil je graag veranderen van baan? Of ben je juist hard op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons altijd welkom voor het drinken van een kop koffie. Wij nodigen je gelijk uit bij ons op kantoor zodat we gelijk kunnen horen wat jouw verhaal is. Een CV is namelijk maar een opsomming van werkervaringen maar vertelt ons nog weinig over jou als persoon. Door jou te leren kennen kunnen we een beter match voor je maken zodat je het ook echt naar je zin krijgt in je nieuwe baan.

Het uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Breevaart Personeel is gevestigd aan de Parkzoom in Krimpen a/d IJssel, maar ons werkgebied is veel groter! Zo zitten onze klanten onder andere in de Alblasserwaard en de Drechtsteden. We hebben in de afgelopen 10 jaar een mooi netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en kandidaten. Doordat wij werken op basis van gewoon, persoonlijk en vertrouwd.

Bekijk vacatures voor monteur

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van de Breevaart
Directeur/eigenaar
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585
06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep