• home
  • Vacatures monteur

Vacatures voor monteur vind je bij Breevaart Personeel

Wil je graag als monteur aan de slag in de omgeving van Krimpen a/d IJssel? Wij zijn een uitzendbureau in de omgeving van Krimpenerwaard en zijn voornamelijk werkzaam in de technische branche. Wij kunnen je dus uitstekend helpen aan een baan als monteur.
Het is voor ons wel belangrijk dat we weten wat voor soort monteur je bent. Kunnen wij je inzettend als technische installatie monteur? Of ben je een automonteur? Beveiligingsmonteur of misschien wel een servicemonteur?

Hoe vind je jouw baan als monteur?


Wij helpen je bij het vinden van een bedrijf dat zo goed mogelijk bij je past. We gaan hiervoor met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw sterke punten zitten. Je kunt je op dit gesprek voorbereiden door te kijken naar de banen die je al hebt gehad. Wat beviel je aan deze banen en wat werkte minder. Maar het is ook goed om na te denken wat je zoekt in je huidige baan, wil je bijvoorbeeld meer kunnen leren of zou je juist een aansturende rol binnen een team willen. Hoe beter jij weet wat je wilt en waar je goed in bent, hoe groter de kans is dat wij een baan vinden die bij je past.

Bereid je voor op het kennismakingsgesprek


Wil je graag veranderen van baan? Of ben je juist hard op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons altijd welkom voor het drinken van een kop koffie. Wij nodigen je gelijk uit bij ons op kantoor zodat we gelijk kunnen horen wat jouw verhaal is. Een CV is namelijk maar een opsomming van werkervaringen maar vertelt ons nog weinig over jou als persoon. Door jou te leren kennen kunnen we een beter match voor je maken zodat je het ook echt naar je zin krijgt in je nieuwe baan.

Het uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Breevaart Personeel is gevestigd aan de Parkzoom in Krimpen a/d IJssel, maar ons werkgebied is veel groter! Zo zitten onze klanten onder andere in de Alblasserwaard en de Drechtsteden. We hebben in de afgelopen 10 jaar een mooi netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en kandidaten. Doordat wij werken op basis van gewoon, persoonlijk en vertrouwd.

Bekijk vacatures voor monteur

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Ruben Helder
Accountmanager Logistiek en Productie
ruben@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-48627666

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep