• home
  • Vacatures monteur

Vacatures voor monteur vind je bij Breevaart Personeel

Wil je graag als monteur aan de slag in de omgeving van Krimpen a/d IJssel? Wij zijn een uitzendbureau in de omgeving van Krimpenerwaard en zijn voornamelijk werkzaam in de technische branche. Wij kunnen je dus uitstekend helpen aan een baan als monteur.
Het is voor ons wel belangrijk dat we weten wat voor soort monteur je bent. Kunnen wij je inzettend als technische installatie monteur? Of ben je een automonteur? Beveiligingsmonteur of misschien wel een servicemonteur?

Hoe vind je jouw baan als monteur?


Wij helpen je bij het vinden van een bedrijf dat zo goed mogelijk bij je past. We gaan hiervoor met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw sterke punten zitten. Je kunt je op dit gesprek voorbereiden door te kijken naar de banen die je al hebt gehad. Wat beviel je aan deze banen en wat werkte minder. Maar het is ook goed om na te denken wat je zoekt in je huidige baan, wil je bijvoorbeeld meer kunnen leren of zou je juist een aansturende rol binnen een team willen. Hoe beter jij weet wat je wilt en waar je goed in bent, hoe groter de kans is dat wij een baan vinden die bij je past.

Bereid je voor op het kennismakingsgesprek


Wil je graag veranderen van baan? Of ben je juist hard op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons altijd welkom voor het drinken van een kop koffie. Wij nodigen je gelijk uit bij ons op kantoor zodat we gelijk kunnen horen wat jouw verhaal is. Een CV is namelijk maar een opsomming van werkervaringen maar vertelt ons nog weinig over jou als persoon. Door jou te leren kennen kunnen we een beter match voor je maken zodat je het ook echt naar je zin krijgt in je nieuwe baan.

Het uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Breevaart Personeel is gevestigd aan de Parkzoom in Krimpen a/d IJssel, maar ons werkgebied is veel groter! Zo zitten onze klanten onder andere in de Alblasserwaard en de Drechtsteden. We hebben in de afgelopen 10 jaar een mooi netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en kandidaten. Doordat wij werken op basis van gewoon, persoonlijk en vertrouwd.

Bekijk vacatures voor monteur

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van de Breevaart
Directeur/eigenaar
Louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep