• home
  • Vacatures Stratenmaker

Op zoek naar vacatures als stratenmaker

Vind je het fijn om in de buitenlucht te kunnen werken en doe je dat het liefst als stratenmaker? Dat is mooi! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Als stratenmaker heb je iet alleen een beroep waarbij je eer hebt van je werk. Je werkt ook in teamverband en de kans op een praatje op straat met voorbijgangers is groot.

Waar kan ik aan het werk als stratenmaker?


Breevaart Personeel heeft in de afgelopen jaren een mooi klantenbestand opgebouwd, dat bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Krimpen a/d IJssel. Het is voor ons belangrijk om goed te luisteren naar jouw verhaal, zodat we weten wat voor soort bedrijf er bij jou past. We kunnen je nu nog niet vertellen bij welk bedrijf je aan het werk kunt. We gaan voor je aan de slag nadat we samen een bakkie koffie hebben gedronken. Tijdens dit bakkie koffie, zullen we vragen stellen over wat voor werk je leuk vindt, je werkervaring en wat je verwacht van een werkgever. Op deze manier kunnen we doelgericht voor je aan de slag.

Vacatures stratenmaker

Hoe werkt Breevaart Personeel?


Breevaart Personeel is een uitzendbureau gevestigd in Krimpen a/d IJssel, onze werkgebieden zijn Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Wij werken vanuit de waarden, gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Wij geloven dat deze woorden de basis zijn voor elke vruchtbare samenwerking. Hierbij ligt de focus op jouw verhaal. Je werkleven bepaalt een groot deel van de tijd, het is daarom belangrijk dat je het naar je zin hebt. Wij willen daar achter komen door vanaf het eerste moment met jou in gesprek te gaan.

Wil je aan de slag als stratenmaker? Bekijk dan hier alle openstaande vacatures of neem direct contact met ons op.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep