• home
  • Vacatures Stratenmaker

Op zoek naar vacatures als stratenmaker

Vind je het fijn om in de buitenlucht te kunnen werken en doe je dat het liefst als stratenmaker? Dat is mooi! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Als stratenmaker heb je iet alleen een beroep waarbij je eer hebt van je werk. Je werkt ook in teamverband en de kans op een praatje op straat met voorbijgangers is groot.

Waar kan ik aan het werk als stratenmaker?


Breevaart Personeel heeft in de afgelopen jaren een mooi klantenbestand opgebouwd, dat bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Krimpen a/d IJssel. Het is voor ons belangrijk om goed te luisteren naar jouw verhaal, zodat we weten wat voor soort bedrijf er bij jou past. We kunnen je nu nog niet vertellen bij welk bedrijf je aan het werk kunt. We gaan voor je aan de slag nadat we samen een bakkie koffie hebben gedronken. Tijdens dit bakkie koffie, zullen we vragen stellen over wat voor werk je leuk vindt, je werkervaring en wat je verwacht van een werkgever. Op deze manier kunnen we doelgericht voor je aan de slag.

Vacatures stratenmaker

Hoe werkt Breevaart Personeel?


Breevaart Personeel is een uitzendbureau gevestigd in Krimpen a/d IJssel, onze werkgebieden zijn Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Wij werken vanuit de waarden, gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Wij geloven dat deze woorden de basis zijn voor elke vruchtbare samenwerking. Hierbij ligt de focus op jouw verhaal. Je werkleven bepaalt een groot deel van de tijd, het is daarom belangrijk dat je het naar je zin hebt. Wij willen daar achter komen door vanaf het eerste moment met jou in gesprek te gaan.

Wil je aan de slag als stratenmaker? Bekijk dan hier alle openstaande vacatures of neem direct contact met ons op.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(158 reviews)
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Ayman Almehemed
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn. Bedankt Rick"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep