• home
  • Vacatures Stratenmaker

Op zoek naar vacatures als stratenmaker

Vind je het fijn om in de buitenlucht te kunnen werken en doe je dat het liefst als stratenmaker? Dat is mooi! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Als stratenmaker heb je iet alleen een beroep waarbij je eer hebt van je werk. Je werkt ook in teamverband en de kans op een praatje op straat met voorbijgangers is groot.

Waar kan ik aan het werk als stratenmaker?


Breevaart Personeel heeft in de afgelopen jaren een mooi klantenbestand opgebouwd, dat bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit de omgeving van Krimpen a/d IJssel. Het is voor ons belangrijk om goed te luisteren naar jouw verhaal, zodat we weten wat voor soort bedrijf er bij jou past. We kunnen je nu nog niet vertellen bij welk bedrijf je aan het werk kunt. We gaan voor je aan de slag nadat we samen een bakkie koffie hebben gedronken. Tijdens dit bakkie koffie, zullen we vragen stellen over wat voor werk je leuk vindt, je werkervaring en wat je verwacht van een werkgever. Op deze manier kunnen we doelgericht voor je aan de slag.

Vacatures stratenmaker

Hoe werkt Breevaart Personeel?


Breevaart Personeel is een uitzendbureau gevestigd in Krimpen a/d IJssel, onze werkgebieden zijn Krimpenerwaard, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Wij werken vanuit de waarden, gewoon, persoonlijk en vertrouwd. Wij geloven dat deze woorden de basis zijn voor elke vruchtbare samenwerking. Hierbij ligt de focus op jouw verhaal. Je werkleven bepaalt een groot deel van de tijd, het is daarom belangrijk dat je het naar je zin hebt. Wij willen daar achter komen door vanaf het eerste moment met jou in gesprek te gaan.

Wil je aan de slag als stratenmaker? Bekijk dan hier alle openstaande vacatures of neem direct contact met ons op.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep