Op zoek naar vakantiewerk in Krimpen a/d IJssel?

Festivals, stranddagjes of een biertje op het terras, daar is wel geld voor nodig! Wil jij deze zomer een leuk bijbaantje om extra geld te verdienen? Bij Breevaart Personeel hebben we diverse vacatures openstaan voor leuk vakantiewerk. Dat betekent dat je doordeweeks geld kunt verdienen en in het weekend lekker kunt genieten van de zon.

Wat voor vakantiewerk hebben wij voor je?


Wij hebben een groot netwerk met allerlei soorten klanten. Dat betekent dat we ook hele diverse functies kunnen aanbieden. Wij kijken altijd naar wie jij als persoon bent en kijken vervolgens bij welk bedrijf jij het beste thuispast. Want ook al is het een zomerbaantje, we willen wel dat je het naar je zin hebt!

Groenvoorziening
Productiewerk
Techniek
Magazijnwerk
Commercieel werk

Wij horen graag wie jij bent! Heb je misschien al ervaring of wil je juist graag ervaring opdoen? Hoeveel dagen in de week zou je willen werk? En wanneer kun je starten? Kortom, wij staan voor je klaar om je een zomerbaantje aan te bieden.

Wil jij solliciteren voor een zomerbaan?


Zie jij het wel zitten om wat extra geld op zak te hebben, dan ben je welkom om een keer te komen praten bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in Krimpen a/d IJssel aan Parkzoom 24 en hebben functies in en rondom Rotterdam. Maak vooraf even een afspraak zodat we de tijd voor je kunnen nemen.
Laat hieronder alvast een bericht achter zodat we een eerste indruk van je krijgen of bel direct naar 0180 - 471 585. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Neem contact op voor vakantiewerk

* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep