Op zoek naar vakantiewerk in Krimpen a/d IJssel?

Festivals, stranddagjes of een biertje op het terras, daar is wel geld voor nodig! Wil jij deze zomer een leuk bijbaantje om extra geld te verdienen? Bij Breevaart Personeel hebben we diverse vacatures openstaan voor leuk vakantiewerk. Dat betekent dat je doordeweeks geld kunt verdienen en in het weekend lekker kunt genieten van de zon.

Wat voor vakantiewerk hebben wij voor je?


Wij hebben een groot netwerk met allerlei soorten klanten. Dat betekent dat we ook hele diverse functies kunnen aanbieden. Wij kijken altijd naar wie jij als persoon bent en kijken vervolgens bij welk bedrijf jij het beste thuispast. Want ook al is het een zomerbaantje, we willen wel dat je het naar je zin hebt!

Groenvoorziening
Productiewerk
Techniek
Magazijnwerk
Commercieel werk

Wij horen graag wie jij bent! Heb je misschien al ervaring of wil je juist graag ervaring opdoen? Hoeveel dagen in de week zou je willen werk? En wanneer kun je starten? Kortom, wij staan voor je klaar om je een zomerbaantje aan te bieden.

Wil jij solliciteren voor een zomerbaan?


Zie jij het wel zitten om wat extra geld op zak te hebben, dan ben je welkom om een keer te komen praten bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in Krimpen a/d IJssel aan Parkzoom 24 en hebben functies in en rondom Rotterdam. Maak vooraf even een afspraak zodat we de tijd voor je kunnen nemen.
Laat hieronder alvast een bericht achter zodat we een eerste indruk van je krijgen of bel direct naar 0180 - 471 585. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Neem contact op voor vakantiewerk

* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep