Op zoek naar vakantiewerk in Krimpen a/d IJssel?

Festivals, stranddagjes of een biertje op het terras, daar is wel geld voor nodig! Wil jij deze zomer een leuk bijbaantje om extra geld te verdienen? Bij Breevaart Personeel hebben we diverse vacatures openstaan voor leuk vakantiewerk. Dat betekent dat je doordeweeks geld kunt verdienen en in het weekend lekker kunt genieten van de zon.

Wat voor vakantiewerk hebben wij voor je?


Wij hebben een groot netwerk met allerlei soorten klanten. Dat betekent dat we ook hele diverse functies kunnen aanbieden. Wij kijken altijd naar wie jij als persoon bent en kijken vervolgens bij welk bedrijf jij het beste thuispast. Want ook al is het een zomerbaantje, we willen wel dat je het naar je zin hebt!

Groenvoorziening
Productiewerk
Techniek
Magazijnwerk
Commercieel werk

Wij horen graag wie jij bent! Heb je misschien al ervaring of wil je juist graag ervaring opdoen? Hoeveel dagen in de week zou je willen werk? En wanneer kun je starten? Kortom, wij staan voor je klaar om je een zomerbaantje aan te bieden.

Wil jij solliciteren voor een zomerbaan?


Zie jij het wel zitten om wat extra geld op zak te hebben, dan ben je welkom om een keer te komen praten bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in Krimpen a/d IJssel aan Parkzoom 24 en hebben functies in en rondom Rotterdam. Maak vooraf even een afspraak zodat we de tijd voor je kunnen nemen.
Laat hieronder alvast een bericht achter zodat we een eerste indruk van je krijgen of bel direct naar 0180 - 471 585. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Neem contact op voor vakantiewerk

* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep