• home
  • Vind hier installatietechniek vacatures

Vind hier installatietechniek vacatures

Wil je graag werken in de installatietechniek? Dan hebben wij voldoende vacatures voor je openstaan. Breevaart Personeel richt zich op techniek, bouw en logistiek. Dit doen wij in de regio’s Krimpen a/d IJssel, Alblasserwaard en de Drechtsteden. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een sterk netwerk opgebouwd met gerenommeerde bedrijven.

Welke vacatures zijn er?


Als je in de installatietechniek aan de slag wilt, dan zijn er heel veel soorten vacatures waaruit je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de functie van stratenmaker, steigerbouwer, stukadoor, dakdekker of loodgieter. Of je nu jong of oud bent, veel ervaring hebt of juist weinig, je bent bij ons welkom om langs te komen in Krimpen a/d IJssel. We nodigen namelijk iedereen uit op gesprek, dan kunnen we naar jouw verhaal luisteren en vinden we daarbij een passende vacature. Heb je geen CV? Dan is dit geen probleem!

Bekijk vacatures

Werken in de installatietechniek


De installatietechniek is een ruim begrip, daardoor zijn er ook heel veel soorten functies. Dat maakt het werkveld van installatietechniek leuk en divers. Het is een vakgebied waarbij je het niet erg moet vinden om de handen uit de mouwen te steken. Wij zijn dus altijd op zoek naar echte aanpakkers die oplossingsgericht kunnen denken.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Bij Breevaart Personeel werken we op een gewoon, persoonlijk en vertrouwde manier. Dat betekent dat we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dit zorgt er ook voor dat we goede relaties hebben met onze klanten en kandidaten. We maken het namelijk nooit mooier dan het is, als we geen vacatures voor je hebben dan zijn we hier ook transparant in. Je bent bij ons altijd welkom voor het drinken voor een kop koffie! Maak gelijk een afspraak om een keer langs te komen.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Ruben Helder
Accountmanager Logistiek en Productie
ruben@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-48627666

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Christiaan Mourik
“Ik ben fijn geholpen door Hans bij het vinden van een nieuwe baan!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep