• home
  • Vind hier installatietechniek vacatures

Vind hier installatietechniek vacatures

Wil je graag werken in de installatietechniek? Dan hebben wij voldoende vacatures voor je openstaan. Breevaart Personeel richt zich op techniek, bouw en logistiek. Dit doen wij in de regio’s Krimpen a/d IJssel, Alblasserwaard en de Drechtsteden. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een sterk netwerk opgebouwd met gerenommeerde bedrijven.

Welke vacatures zijn er?


Als je in de installatietechniek aan de slag wilt, dan zijn er heel veel soorten vacatures waaruit je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de functie van stratenmaker, steigerbouwer, stukadoor, dakdekker of loodgieter. Of je nu jong of oud bent, veel ervaring hebt of juist weinig, je bent bij ons welkom om langs te komen in Krimpen a/d IJssel. We nodigen namelijk iedereen uit op gesprek, dan kunnen we naar jouw verhaal luisteren en vinden we daarbij een passende vacature. Heb je geen CV? Dan is dit geen probleem!

Bekijk vacatures

Werken in de installatietechniek


De installatietechniek is een ruim begrip, daardoor zijn er ook heel veel soorten functies. Dat maakt het werkveld van installatietechniek leuk en divers. Het is een vakgebied waarbij je het niet erg moet vinden om de handen uit de mouwen te steken. Wij zijn dus altijd op zoek naar echte aanpakkers die oplossingsgericht kunnen denken.

Breevaart Personeel: Wat is jouw verhaal?


Bij Breevaart Personeel werken we op een gewoon, persoonlijk en vertrouwde manier. Dat betekent dat we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dit zorgt er ook voor dat we goede relaties hebben met onze klanten en kandidaten. We maken het namelijk nooit mooier dan het is, als we geen vacatures voor je hebben dan zijn we hier ook transparant in. Je bent bij ons altijd welkom voor het drinken voor een kop koffie! Maak gelijk een afspraak om een keer langs te komen.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van de Breevaart
Directeur/eigenaar
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585
06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep