Zoek je werk?

"Je brengt het grootste deel van je leven door met werken, dus waarom zou je niet zorgen dat je er plezier aan beleeft? Er zijn momenteel tal van vacatures beschikbaar, maar het vinden van de juiste kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Ons werk bestaat uit het dagelijks vinden van de beste match tussen werkgevers en kandidaten, en jouw eigen verhaal staat hierbij centraal.

Werk vinden in de Krimpenerwaard doe je bij Breevaart Personeel


Als je op zoek bent naar werk, dan ben je bij Breevaart Personeel aan het juiste adres. Vanaf ons eerste gesprek willen we je graag leren kennen. Je bent van harte welkom op ons gezellige kantoor, waar we meer te weten willen komen over je ervaring, sterke punten, ontwikkelpunten en persoonlijkheid. Zo kunnen we een bedrijf vinden dat perfect bij jou past. Mochten er uiteindelijk geen vacatures beschikbaar zijn die aansluiten bij jouw profiel, dan zullen we daar eerlijk over zijn.

Werken dichtbij


Of je nu op zoek bent naar een baan in de bouw, techniek, logistiek of verkoop, Breevaart Personeel heeft diverse vacatures openstaan bij geweldige bedrijven in de omgeving van Krimpen a/d IJssel, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Dankzij ons betrouwbare netwerk van de afgelopen 10 jaar, openen we graag de deuren naar een baan waar je oprecht plezier in zult hebben!"

Als je nu geen idee hebt wat je wilt worden, laat dan ook even je CV achter!

Laat direct je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(151 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Ivo
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn."
Ottmary Araujo
“Ik heb al voor ze gewerkt, de communicatie tussen ons was erg goed. Het is een verantwoord uitzendbureau en ze betalen altijd op tijd."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep