Zoek je werk?

"Je brengt het grootste deel van je leven door met werken, dus waarom zou je niet zorgen dat je er plezier aan beleeft? Er zijn momenteel tal van vacatures beschikbaar, maar het vinden van de juiste kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Ons werk bestaat uit het dagelijks vinden van de beste match tussen werkgevers en kandidaten, en jouw eigen verhaal staat hierbij centraal.

Werk vinden in de Krimpenerwaard doe je bij Breevaart Personeel


Als je op zoek bent naar werk, dan ben je bij Breevaart Personeel aan het juiste adres. Vanaf ons eerste gesprek willen we je graag leren kennen. Je bent van harte welkom op ons gezellige kantoor, waar we meer te weten willen komen over je ervaring, sterke punten, ontwikkelpunten en persoonlijkheid. Zo kunnen we een bedrijf vinden dat perfect bij jou past. Mochten er uiteindelijk geen vacatures beschikbaar zijn die aansluiten bij jouw profiel, dan zullen we daar eerlijk over zijn.

Werken dichtbij


Of je nu op zoek bent naar een baan in de bouw, techniek, logistiek of verkoop, Breevaart Personeel heeft diverse vacatures openstaan bij geweldige bedrijven in de omgeving van Krimpen a/d IJssel, Alblasserwaard en de Drechtsteden. Dankzij ons betrouwbare netwerk van de afgelopen 10 jaar, openen we graag de deuren naar een baan waar je oprecht plezier in zult hebben!"

Als je nu geen idee hebt wat je wilt worden, laat dan ook even je CV achter!

Laat direct je CV achter

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep