• home
  • ZZP Bemiddeling

Hulp nodig bij het vinden van jouw droomklus als ZZP 'er?

Jouw droomklussen als ZZP'er? Wij regelen het! Ontdek Breevaart Personeel in de Krimpenerwaard, Alblasserwaard, Drechtsteden en Rotterdam.Hé ZZP’er! Ben jij een bouwvakker, en op zoek naar top klussen in de regio Krimpenerwaard, Alblasserwaard, Drechtsteden of Rotterdam? Of ben je een bouwbedrijf dat ervaren en kundige vakmannen nodig heeft voor projecten? Zoek niet verder, want bij Breevaart Personeel regelen we het voor je met ZZP bemiddeling die werkt als een tierelier!

Waarom je voor Breevaart Personeel moet gaan?Wij snappen de streek: We zijn geen groentjes in de Krimpenerwaard, Alblasserwaard, Drechtsteden en Rotterdam. We kennen het hier als onze broekzak! Met onze lokale kennis, vinden we voor jou als ZZP'er de juiste klussen bij de beste bouwbedrijven.

Ons netwerk is goud waard: We hebben connecties als kabels in de grond. Een enorm netwerk van ZZP'ers en bouwbedrijven waarmee we als een bouwkraan de juiste bouwvakkers aan de perfecte klussen kunnen koppelen. We hebben ZZP – vacatures in allerlei vakgebieden!

We zijn net als een waterpas: Wij houden van een persoonlijke aanpak, net als jij als vakman! Geen half werk, we nemen de tijd om jouw wensen en eisen te snappen. Zo kunnen we klussen vinden die echt bij jou passen of de perfecte vakman voor jouw project selecteren!

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel: Geen prutswerk bij ons, maat! Onze ZZP'ers zijn getest en gescreend op kwaliteit. Opdrachtgevers kunnen er blind op vertrouwen dat ze samenwerken met ervaren en betrouwbare vakmensen!

Snel cashen als een bouwbaas: We weten hoe belangrijk het is om snel je centen te krijgen. Daarom heb je bij ons twee opties:
a. Optie 1 - Knallen en binnen 7 dagen cashen na goedkeuring van je uren:
Tarief: Slechts 5% van je uurtarief.
b. Optie 2 - Kalm aan en binnen 14 dagen je pegels na goedkeuring van je uren:
Tarief: Slechts 1% van je uurtarief.
Bij Breevaart Personeel gaan we voor een snelle betaling zonder gezeur, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet: keihard bouwen en klussen!

Dus, ZZP’er, waar wacht je nog op? Schrijf je nu in of geef ons een belletje op 06-27312297 of stuur een mail naar hans@breevaartpersoneel.nl en laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst vol klussen die passen bij jouw vakmanschap! We zijn er voor jou, altijd als een stevige fundering onder een bouwwerk.

Laat je CV achter!

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep