416

BLOGS

Fabels over het werken bij een uitzendbureau

Als je wilt gaan werken bij een uitzendbureau zijn er vaak vooroordelen die niet waar zijn. Wat is nou een feit en wat is nou een fabel? In deze blog zetten we de feiten en fabels voor je op een rijtje!

Fabel 1. Je bouwt als uitzendkracht geen pensioen op


Dat is helemaal niet waar, als uitzendkracht bouw je via ons wél pensioen op. Hier hebben we pas een uitgebreide blog over geschreven, dus wil je meer weten over hoe je je pensioen opbouwt bij Breevaart Personeel? Klik dan hier.

Fabel 2. Je kunt als geschoolde of hoogopgeleide niet aan de slag bij een uitzendbureau


Het is een taboe dat alleen ongeschoolden of laagopgeleiden via een uitzendbureau aan de slag gaan. Wij bij Breevaart Personeel komen allerlei type mensen tegen en hebben voor ieder wat wils. Als je bij ons op gesprek komt kijken we naar wie je bent en hoe we je op de juiste plek kunnen plaatsen. Onze slogan is niet voor niets: Gewoon. Persoonlijk & Vertrouwd! Of je nu al veel werkervaring hebt of weinig, bijna altijd vinden we de perfecte plek voor jou.

Fabel 3. Je word onderbetaald als je via een uitzendbureau werkt


Gelukkig is dit bij Breevaart Personeel niet het geval, bij ons verdien je niet minder dan het gemiddeld personeel van het bedrijf waar je te werk gaat. Bij ons verdien je, gebaseerd op je werkervaring, een eerlijk salaris. Heb dus je veel ervaring verdien je meer, maar als starter heb je een startsalaris waarbij je steeds meer zult opbouwen. Je word altijd betaald volgens de CAO van het desbetreffende bedrijf, zo krijg je dus altijd het eerlijke loon dat bij jou past.

Fabel 4. Je vind geen vaste baan via een uitzendbureau


Als we je bij een bedrijf plaatsen begin je, zoals meestal overal, met een proeftijd. Gaat dit goed? Krijg je nog een 1/2 maanden contract, blijft dit goed gaan zul je een 3 maanden contract ontvangen. Na verloop van tijd als jij en je werkgever tevreden zijn met elkaar kan de opdrachtgever ervoor kiezen om je over te nemen. Als dit het geval is ga je bij de opdrachtgever werken en zul je bij hun in loondienst gaan, of als je daar als ZZP’er werkt mag je als zelfstandige bij hun blijven doorwerken. Houd je meer van de flexibiliteit van een uitzendbureau, dan ben je bij Breevaart Personeel natuurlijk welkom! Wel bieden wij vaak langdurige projecten aan en doen wij er alles aan om je door te plaatsen en zo aan het werk te houden mocht het project eindigen.

En, hebben we de stigma’s van uitzendbureaus een beetje verbroken voor je? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een kennismakingsgesprek! Ben je nog op zoek naar de vacature die bij jou past, klik dan hier.

Meer blogs

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep