416

Chef werkplaats

Van € 4500 tot € 5500 per maand
Krimpen aan den IJssel
40 uur
MBO
De Vries Piping B.V. is een modern geoutilleerd bedrijf dat hoogwaardige leidingwerksystemen produceert, voornamelijk ten behoeve van scheepvaart, offshore en industrie. Bij ons staat de kwaliteit van de geleverde producten bovenaan. De leidingen worden in onze werkplaats in Krimpen aan den IJssel geproduceerd en vervolgens op locatie ingebouwd en geïnstalleerd. In onze werkplaats voeren wij voornamelijk zeer hoogwaardig en specialistisch las- en fitwerkzaamheden uit. In de werkplaats werken ongeveer 15 medewerkers. De installatie werkzaamheden op de diverse locaties in Nederland en in het buitenland worden door zo’n 30 medewerkers uitgevoerd.

Door onze voortdurende groei is er een vacature ontstaan voor een ervaren productieleider / Chef Werkplaats Piping.In deze functie geef je leiding aan alle operationele activiteiten in de werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor:
 • Verzend gereedmaken en verzenden van de geproduceerde leidingen
 • Beheer van gereedschap van zowel de werkplaats als de projectteams op de locaties
 • Veiligheid in de werkplaats
 • Beheer van de voorraad
Je belangrijkste taken bestaan uit:

 • Coördinatie en planning van de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats en de voortgangsbewaking
 • Houden van werkoverleg en voortgangsgesprekken met de werkplaatsmedewerkers
 • Effectieve afstemming en samenwerking met projectleiding en projectcoördinatoren
 • Werken volgens de kwaliteits-, arbo-, milieu- en VCA-richtlijnen
 • Opzetten en aansturen van kwaliteits- en verbeterprocessen in het productieproces

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is een modern geoutilleerd bedrijf dat hoogwaardige leidingsystemen produceert, voornamelijk ten behoeve van scheepsvaart, offshore en industrie. Kwaliteit van de geleverde producten staat bij onze opdrachtgever bovenaan. De leidingen worden in de werkplaats in Krimpen aan den IJssel geproduceerd en vervolgens op locatie ingebouwd en geïnstalleerd. In de werkplaats voeren ze voornamelijk zeer hoogwaardig en specialistisch las- en fitwerkzaamheden uit. In de werkplaats werken ongeveer 15 medewerkers. De installatie werkzaamheden op de diverse locaties in Nederland en in het buitenland worden door zo’n 30 medewerkers uitgevoerd.

Je bent stressbestendig, sociaal, communicatief vaardig en geeft het goede voorbeeld als het gaat om veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Je bent flexibel en organisatorisch sterk, hebt een brede technische kennis en overziet het geheel, zonder het detail uit het oog te verliezen.
 • Je hebt een coachende manier van leidinggeven waardoor je medewerkers optimaal presteren en je hen naar een hoger niveau brengt.
 • Je beschikt over een opleiding op MBO-niveau (bij voorkeur WTB) en ervaring in een soortgelijke functie of de wil om een mooie vervolgstap te zetten.

Wij bieden:

 • een zelfstandige en afwisselende functie in een modern productiebedrijf
 • mogelijkheden opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen
 • een goed salaris, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling

Spreekt onze vacature je aan en herken je je in het profiel? Voel jij je thuis in een bedrijf met korte lijnen en een goede sfeer? Neem dan contact op met Rick middels 0617774879 of rick@devriespiping.nl
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep