• home
  • BLOGS
  • 6 signalen dat je je baan niet meer leuk vindt

6 signalen dat je je baan niet meer leuk vindt

Het aantal burn-outs neemt de afgelopen jaren enorm toe in Nederland, niet alleen door stress, maar vooral door werkplezier dat verdwenen is. Als je niet meer op je plek zit bij je werk, dan gaat dat wringen op de korte of de lange termijn. Wij helpen je voor te zijn door een paar signalen met je te delen. Herken jij je hierin? Dan is het tijd voor actie!

Op maandag weer werken? Liever niet!


Het bed ligt nog lekker, het weekend was te kort en op werk is het altijd druk. Je sleept je eigen je werkbus in en dan heb je ook nog eens file! Je denkt eerder aan teruggaan naar huis, dan dat je een andere route pakt naar werk. Kortom, je kijkt er niet naar uit om op maandag weer te gaan werken.

Je komt steeds later op je werk aan


Je vertrekt steeds later vanaf je huis en komt dus ook steeds later aan. Sta je voor een rood verkeerslicht, vroeger kreeg je er stress van en nu vind je het wel prima. Je neemt ook steeds vaker of langer pauze, je collega’s zijn gezellig maar het werk kost je enorm veel moeite.

Op social media lijkt iedereen het leuk te hebben


Je scrolt weleens over LinkedIn heen en je ziet hoe succesvol anderen zijn. Zij durven de stap te maken om weg te gaan bij de werkgever, waarover ze tijdens de laatste verjaardag klaagden. Jij zit nog steeds bij de baan waar je 5 jaar geleden begon en je bent geen stap verder gekomen. Sterker nog, je lijkt wel een nummertje binnen het bedrijf.

Je neemt niet meer de moeite om de discussie aan te gaan


Weer een gesprek aangaan met je collega of je leidinggevende omdat je niet tevreden bent over hoe dingen eraan toe gaan. Je merkt dat de cultuur van het bedrijf niet meer zo goed bij je past. De directeur lijkt het niet te begrijpen en de collega’s lopen de kantjes ervan af. Je hebt alles behalve een motiverende omgeving om je heen.

Na een dag werken ben je ontzettend moe


Logisch dat je na een dag hard werken toe bent aan een lekkere avondmaaltijd om even op te laden. Maar ga je na je werk direct je bed in? Dan kan het een teken zijn dat er iets niet goed gaat op werk. We brengen veel uren door op ons werk, werk dat we leuk vinden levert energie op!

Zelfs de mensen om je heen zijn er klaar mee


Je zeurt tijdens het ontbijt over je baan, je klaagt over je collega’s tegen je vrienden en je vrouw wilt er al niet meer naar luisteren. Ongemerkt heb je het best vaak over je werk maar niet in de positieve zin.  En drie keer raden, dat klagen kost nog veel meer energie!

Kun je je vinden in deze bovenstaande punten? Ga dan eens om je heen kijken. Er zijn momenteel heel veel leuke banen, banen die van jou kunnen zijn! Wij helpen je graag verder zodat je weer met plezier naar je werk gaat.


Bekijk de vacatures

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep