422

Uitzenden en Werving & Selectie

Uitzenden en Werving & Selectie

Of het nou uitzenden betreft of arbeidsbemiddeling (werving en selectie), onze werkwijze is hetzelfde: persoonlijk contact en minstens één stapje extra. Want bij ons staat ‘helpen’ centraal. Onze uitzendkrachten helpen wij aan een baan waar ze met plezier naartoe gaan en persoonlijk in kunnen groeien. Onze opdrachtgevers helpen wij bij het vinden van kwalitatief goed personeel voor de lange termijn.

Persoonlijk contact
Iedere kandidaat nodigen wij uit voor een gesprek bij ons op kantoor. We nemen de werkervaring en de wensen door, zodat we goed zicht krijgen op de juiste match. Maar belangrijker nog: wij maken écht kennis met de kandidaat en hij/zij met ons. Er gaat niets boven persoonlijk contact om de persoon achter het cv te leren kennen. Na het gesprek werken wij het profiel van de kandidaat verder uit. Daarna stellen wij de kandidaat voor aan de opdrachtgever. Betreft het een uitzendkracht en is er een match, dan blijft of treedt deze bij ons in dienst. Voor de verloning werken wij samen met een gerenommeerde backoffice. Mocht de opdrachtgever de werknemer zelf in dienst willen nemen, dan kan dat na een overeengekomen termijn of door middel van werving en selectie. Bij die vorm van arbeidsbemiddeling verzorgen wij het identificeren, selecteren en aantrekken van de meest geschikte kandidaten voor de vacature en het bedrijf. Vervolgens krijgt de werknemer een arbeidscontract bij het bedrijf en ontvangen wij de vooraf overeengekomen fees.

Bedrijfscultuur
‘Persoonlijk contact’ geldt ook voor onze opdrachtgevers. We beginnen bij voorkeur pas met werven nadat we persoonlijk met de opdrachtgever hebben gesproken, bij het bedrijf op locatie. Dan begrijpen we inhoudelijk beter wat onze opdrachtgever zoekt. We proeven de bedrijfscultuur en de dynamiek in het bedrijf. Zo krijgen wij een veel breder beeld van niet alleen de benodigde vaardigheden, maar ook van welk type mens het beste bij het bedrijf uit de verf komt. Omdat wij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten écht kennen, kunnen we de allerbeste match maken.

Betrokken
Onze persoonlijke aanpak is sterk verweven met de waarden van Breevaart Personeel. Hetzelfde geldt voor onze oprechtheid. Echt helpen betekent oprecht communiceren en dan is soms 'nee' het juiste antwoord. Die oprechtheid staat centraal bij ons en vormt de basis voor lange termijnrelaties, waarbij vertrouwen essentieel is. Want alleen als je ‘nee’ durft te zeggen, is je ‘ja’ oprecht! Wij zijn in alle nuchterheid zeer betrokken, vinden goede langdurige relaties belangrijk en ‘snel geld’ helemaal niet. Want een cultuur van eerbied en van respect voor elkaar geeft een gepast rendement, zowel zakelijk als ethisch. Daar gaan we voor. Waar je een uitzendbureau op elke straathoek aantreft, is juist dát wat Breevaart Personeel uniek maakt. Al vanaf 2017 maken we dit elke dag waar.

Neem direct contact op!
Bel ons!

Mail ons!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep