Mogen wij u helpen?

Een bedrijf is een samenspel van mensen die allemaal op elkaar zijn ingespeeld. Het kan daarom lastig zijn om mensen te vinden die net zo goed meegaan in dit spel. Wij vinden het belangrijk om voorafgaand aan de opdracht elkaar goed te leren kennen. Wat kenmerkt jullie bedrijf? Wat voor mensen werken er momenteel? Welke focus heeft het bedrijf?
Zomaar wat vragen die aan bod komen in een kennismakingsgesprek om het DNA van het bedrijf aan te voelen. Hierdoor vinden wij mensen die niet alleen graag bij je komen werken, maar ook graag bij je blijven.

Medewerkers vinden op drie manieren


We merken in de markt verschillende behoeftes van onze opdrachtgevers, daarom is er naast onze takken Werving & Selectie en Uitzenden & Detacheren een derde tak bijgekomen: Inhouse Recruitment. Deze laatste tak groeit de afgelopen tijd enorm snel. De vraag naar personeel groeit bij veel bedrijven explosief, een HR-tak opzetten is daarvoor net een stap te ver. Met Inhouse Recruitment krijg je één van onze recruiters bij je op kantoor. Deze gaat actief aan de slag met het vinden van geschikt personeel, zorgt voor up-to-date vacatureteksten en plaatst deze op de meest effectieve kanalen.


Inhouse Recruitment  Werving & Selectie  Uitzenden & Detacheren

Uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Bij Breevaart Personeel hechten we veel waarde aan de samenwerking met onze klanten. Bij ons staan de woorden: gewoon, persoonlijk en vertrouwd centraal. Ons uitzendbureau is gelegen in Krimpen a/d IJssel, dat betekent de mentaliteit van Rotterdam met de sfeer van Krimpen. Volgens ons de ideale omgeving om te werken! Met onze 10 jaar ervaring in Krimpen a/d IJssel, Albasserwaard en Drechtsteden, hebben wij een goed en professioneel netwerk opgebouwd van werkgevers en werkzoekenden.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep