Mogen wij u helpen?

Een bedrijf is een samenspel van mensen die allemaal op elkaar zijn ingespeeld. Het kan daarom lastig zijn om mensen te vinden die net zo goed meegaan in dit spel. Wij vinden het belangrijk om voorafgaand aan de opdracht elkaar goed te leren kennen. Wat kenmerkt jullie bedrijf? Wat voor mensen werken er momenteel? Welke focus heeft het bedrijf?
Zomaar wat vragen die aan bod komen in een kennismakingsgesprek om het DNA van het bedrijf aan te voelen. Hierdoor vinden wij mensen die niet alleen graag bij je komen werken, maar ook graag bij je blijven.

Medewerkers vinden op drie manieren


We merken in de markt verschillende behoeftes van onze opdrachtgevers, daarom is er naast onze takken Werving & Selectie en Uitzenden & Detacheren een derde tak bijgekomen: Inhouse Recruitment. Deze laatste tak groeit de afgelopen tijd enorm snel. De vraag naar personeel groeit bij veel bedrijven explosief, een HR-tak opzetten is daarvoor net een stap te ver. Met Inhouse Recruitment krijg je één van onze recruiters bij je op kantoor. Deze gaat actief aan de slag met het vinden van geschikt personeel, zorgt voor up-to-date vacatureteksten en plaatst deze op de meest effectieve kanalen.


Inhouse Recruitment  Werving & Selectie  Uitzenden & Detacheren

Uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Bij Breevaart Personeel hechten we veel waarde aan de samenwerking met onze klanten. Bij ons staan de woorden: gewoon, persoonlijk en vertrouwd centraal. Ons uitzendbureau is gelegen in Krimpen a/d IJssel, dat betekent de mentaliteit van Rotterdam met de sfeer van Krimpen. Volgens ons de ideale omgeving om te werken! Met onze 10 jaar ervaring in Krimpen a/d IJssel, Albasserwaard en Drechtsteden, hebben wij een goed en professioneel netwerk opgebouwd van werkgevers en werkzoekenden.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(152 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep