Mogen wij u helpen?

Een bedrijf is een samenspel van mensen die allemaal op elkaar zijn ingespeeld. Het kan daarom lastig zijn om mensen te vinden die net zo goed meegaan in dit spel. Wij vinden het belangrijk om voorafgaand aan de opdracht elkaar goed te leren kennen. Wat kenmerkt jullie bedrijf? Wat voor mensen werken er momenteel? Welke focus heeft het bedrijf?
Zomaar wat vragen die aan bod komen in een kennismakingsgesprek om het DNA van het bedrijf aan te voelen. Hierdoor vinden wij mensen die niet alleen graag bij je komen werken, maar ook graag bij je blijven.

Medewerkers vinden op drie manieren


We merken in de markt verschillende behoeftes van onze opdrachtgevers, daarom is er naast onze takken Werving & Selectie en Uitzenden & Detacheren een derde tak bijgekomen: Inhouse Recruitment. Deze laatste tak groeit de afgelopen tijd enorm snel. De vraag naar personeel groeit bij veel bedrijven explosief, een HR-tak opzetten is daarvoor net een stap te ver. Met Inhouse Recruitment krijg je één van onze recruiters bij je op kantoor. Deze gaat actief aan de slag met het vinden van geschikt personeel, zorgt voor up-to-date vacatureteksten en plaatst deze op de meest effectieve kanalen.


Inhouse Recruitment  Werving & Selectie  Uitzenden & Detacheren

Uitzendbureau in Krimpen a/d IJssel


Bij Breevaart Personeel hechten we veel waarde aan de samenwerking met onze klanten. Bij ons staan de woorden: gewoon, persoonlijk en vertrouwd centraal. Ons uitzendbureau is gelegen in Krimpen a/d IJssel, dat betekent de mentaliteit van Rotterdam met de sfeer van Krimpen. Volgens ons de ideale omgeving om te werken! Met onze 10 jaar ervaring in Krimpen a/d IJssel, Albasserwaard en Drechtsteden, hebben wij een goed en professioneel netwerk opgebouwd van werkgevers en werkzoekenden.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Christiaan Mourik
“Ik ben fijn geholpen door Hans bij het vinden van een nieuwe baan!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep