Inhouse Recruitment

Het Inhouse traject is ons totaalpakket van dienstverlening op het gebied van personeelszaken. Onze ervaring leert dat het bedrijven veel tijd kost om de recruitment in zijn totaliteit op te pakken. Inhouse recruitment is speciaal geschikt voor bedrijven die te klein zijn voor een HR-afdeling en te groot (of te druk) zijn om het zelf te doen.

Wat bieden wij?


Wij kunnen met onze werkzaamheden de afdeling personeelszaken ondersteunen en ontzorgen, denk aan: werving, sollicitatiegesprekken voeren en fungeren als klankbord en optreden als adviseur bij de zogeheten hoofdpijn dossiers

Aangezien dit een consultancy traject betreft zullen alle resultaten, voortkomend uit gedeclareerde uren,
rechtstreeks aan de klant toegewezen worden. Kortom: wij als Breevaart Personeel zullen het proces van werving en selectie oppakken en in zijn geheel begeleiden. Ons uurtarief wordt in rekening gebracht bij elk gewerkt uur dat is gebruikt om de juiste kandidaat te vinden. Zodra de geschikte kandidaat is gevonden, zal er geen Werving & Selectie fee in rekening worden gebracht.

Indien er twijfel is over de kandidaat kan er ook voor worden gekozen de kandidaat in eerste instantie op
uitzendbasis te laten beginnen.

Gedurende de overeenkomen aantal uren stelt Breevaart Personeel al haar wervingskanalen ter
beschikking ten behoeve van het vinden van de juiste kandidaat.

Alle activiteiten die ten behoeve van het recruitmentproces uitgevoerd zullen worden, zullen gebeuren uit naam van de opdrachtgever. Deze manier van aanpak genereert een grotere aantrekkingskracht bij kandidaten.

Wat hebben wij nodig?
Een werkplek,
Een ruimte om kennismakingsgesprekken te voeren,
Een vaste telefoonlijn,
Een e-mailadres (bijv.: recruitment@).

De voordelen van inhouse recruitment
Minder tijd kwijt aan het vinden van personeel
Sneller de juiste mensen aan tafel voor jullie vacatures
Geen zorgen om vacatureteksten schrijven en sollicitatiebrieven lezen
Een vraagbaak in huis voor alle personeelszaken
Korte lijnen waardoor kandidaten sneller aan het werk kunnen
 

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Louwrens van den Breevaart
Recruitment Consultant/Directeur
louwrens@breevaartpersoneel.nl

0180-471585

06-51412841

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(145 reviews)
J. Velthoven
“Via een LinkedIn post (stageplaats gezocht) werd ik benadert door Breevaart. Breevaart benaderde mij vrijwel direct en nodigde me uit voor een gesprek. Louwrens gaf me een warm welkom en voelde me meteen op mijn gemak. Omdat voor mij de locatie wat ongunstig ligt, heb ik toch de vacature afgeslagen. Maar ik zou Breevaart zeker aan raden als je op zoek bent naar een baan of stage. Ze kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar de kandidaat als persoon. Zo fijn!"
Jeroen Slaman
“Kwam in contact met Breevaart door een leuke vacature die ik zag. Erop gereageerd en bijna direct een goed gesprek gehad en daarna in contact gekomen met Ruben die mij verder hielp. Op gesprek geweest en dezelfde dag al een telefoontje voor een gesprek bij een bedrijf voor loodgieter. Op gesprek geweest en begin 4 april daar. Zeker aan te raden als je een baan zoekt om hier eens te kijken, je bent zeker geen nummertje maar je bent echt iemand die ze graag aan het werk helpen en hele fijne communicatie met Ruben daar. Gewoon top en doorgaan zo💪💪"
Roos Zoeteman
“Super ervaring gehad, het kon niet beter! Drie weken geleden bij Louwrens op gesprek geweest en hij heeft gezorgd voor een nieuwe baan die helemaal voldoet aan mijn wensen. Binnen 3 weken was alles rond!"
Jo Dohmen
“De eerste ervaring is bij de deur, een hartelijk welkom komt als een warm bad over je heen. Koffie? Ja best, en het gesprek volgt als van zelf. Wij hebben een mooie firma waar jij precies in past, en dat hoor je bij je eerste ontmoeting bij Breevaart Personeel! 2 weken later werd ik aangenomen bij de door hun voorgestelde firma en daar zit ik nu alweer ruim een jaar naar volle tevredenheid. Ze hadden het goed gezien bij Breevaart!"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep