416

BLOGS

Een gids door onze vacatures!

Als je wel eens door onze vacature lijst hebt gescrold zie je veel verschillende vacatures langs komen, en er komen dagelijks steeds meer bij. Maar wat zijn de meest voorkomende vacatures op onze site? Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet, zo krijg jij een kort overzicht over de taken bij een vacature en een gemiddeld salaris bij de functie.

Vrachtwagenchauffeur


Als vrachtwagenchauffeur ben jij de hele dag onderweg, je regelt het laden, lossen en afleveren van diverse goederen bij verschillende bedrijven. Wat heb je nodig als vrachtwagenchauffeur? Je hebt natuurlijk een rijbewijs CE nodig met een Code 95. Maar wat verdien je als vrachtwagenchauffeur? Je verdient rond de 2200 tot 2900 per maand.

Werkvoorbereiders


Jij bent als werkvoorbereider een echte duizendpoot. Je werkt samen met de projectleider en de andere betrokkenen bij een project. Zo regel je dat er de juiste materialen aanwezig zijn en notuleer jij de stappen die er zijn gemaakt. Wij hebben verschillende vacatures, vooral voor werkvoorbereider in de bouw, maar wat verdien je als werkvoorbereider? Je salaris als werkvoorbereider is ongeveer tussen de 2500 tot 3000 per maand.

Hovenier


Als hovenier zorg jij ervoor dat tuinen, parken, scholen en meer verschillende buitenplaatsen er prachtig uitzien en zorg jij voor een beter leefklimaat. Je werkt bijna altijd samen met een aantal verschillende collega’s. Houd jij ervan om de hele dag buiten te zijn dan is een baan als Hovenier misschien wel wat voor jou! Je loon als hovenier ligt rond de 2300 en de 2700 per maand.

Magazijnmedewerker


Elk magazijn is anders en zo is het takenpakket van iedere magazijnmedewerker anders. Zo ben je bij het ene magazijn druk aan het werk als inpakker, en bij het andere magazijn zet je bepaalde producten in elkaar. Wij hebben verschillende vacatures voor magazijnmedewerker, dus neem zeker even een kijkje op de site! Je salaris als magazijnmedewerker valt tussen de 1800 en de 2600 per maand.

Monteur


Jij bent super handig als je monteur bent! Op onze site staan verschillende monteurs vacatures, zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur en ben je de hele dag bezig met werkzaamheden zoals reparaties en onderhoud. Als onderhoudsmonteur ben je vooral bezig met de technische onderhoud. Salaris als monteur ligt rond 1900 tot 2600 per maand.

monteurfoto

Plaatwerker


Plaatwerkers gezocht! Wil jij als echte vakman aan de slag met metaal en als lasser? Dan hebben wij veel verschillende vacatures als plaatwerker online staan. Als plaatwerker werk je met verschillende machines, geen dag is voor jou hetzelfde en geen opdracht is hetzelfde. Jij maakt mooie producten en bent een harde werker. Je salaris als plaatwerker is ongeveer 1900 tot 2700 per maand.

Heftruckchauffeur


Jij moet stevig met je handen achter het stuur zitten als heftruck chauffeur. Je werkt voornamelijk in een magazijn als chauffeur, jouw takenlijst bestaat vooral uit laden en lossen, zowel van tankauto’s als vrachtwagens en nog meer. Ook weet jij hoe je veilig werkt als heftruckchauffeur, daarom is een heftruckcertificaat belangrijk om te hebben. Het salaris van een heftruckchauffeur valt tussen de 1600 en 2600 per maand.

Administratief medewerker


Als administratief medewerker zorg jij voor de perfecte agendaplanning en houdt alle gegevens bij van het bedrijf waarbij je werkt. Jij hebt een belangrijke functie en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, je takenpakket verschilt per bedrijf maar het belangrijkste is dat jij alle administratie bijhoud. De functie heet niet voor niets administratief medewerker. Het salaris van een administratief medewerker is ongeveer 2300 tot 2600 per maand.

Heb jij nu een goed beeld van een aantal van de vacatures die op de site staan? Solliciteer dan gelijk, we helpen je graag aan een nieuwe baan! Of wil je meer over een vacature weten bel ons dan op 0180-471 585, we beantwoorden graag je vragen en voorzien je van meer informatie.
Solliciteer nu!

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep