416

BLOGS

ZZP Bemiddeling bij Breevaart Personeel

Voor ZZP’ers die van gewoon, persoonlijk en vertrouwd houdenWij als Breevaart Personeel zijn een arbeidsbemiddelingsbureau in Krimpen aan den IJssel met een divers aanbod qua diensten. Wij doen uitzenden, werving en selectie, detachering en inhouse recruitment. Wat minder bekend is in de markt is dat wij ook aan ZZP bemiddeling doen.
Ben jij dus opzoek naar een nieuwe opdracht in de bouw, infra, grondwerk of groensector dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers scala aan projecten voor timmermannen, tegelzetters, stukadoors, schilders, stratenmakers, grondwerkers, bouwopruimers, loodgieters, elektromonteurs, steigerbouwers, oppermannen en zelfs in de schoonmaaksector. Hierin werken we graag samen met ZZP’ers die hun schouders er onder willen zetten.
ZZP bemiddeling bouw infra

Hoe werkt de ZZP bemiddeling bij Breevaart Personeel?


Wij gaan altijd eerst het gesprek met je aan om te kijken wat jij belangrijk vind in een samenwerking en wat voor projecten jij ambieert om je steentje bij de dragen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je ambities, vaardigheden en wensen wel passen bij de opdrachtgever zodat jij gelukkig bent in wat je doet Vervolgens zoeken wij daar het juiste project of opdrachtgever bij. Als er een klik is tussen beide partijen en de tarieven zijn afgestemd maken wij al het papier werk in orde. Dit doen we bij een backoffice die hier gespecialiseerd in is. Contractueel leggen wij het 1 en ander vast en hier word voor getekend. Ook maken wij heldere en transparante afspraken en die komen wij ook na. Zodra de overeenkomst getekend is kan je aan de slag. Vervolgens maak jij in de factuur van de gewerkte uren van die week en wij betalen de factuur binnen 7 dagen.

Ben jij ZZP’er en wil je jou factuur op tijd betaald hebben? Of twijfel je of dingen juridisch goed geregeld zijn? Klopt dan is bij ons aan en bel naar 0180-471585 of stuur een mailtje naar info@breevaartpersoneel.nl

Waarom nu ZZP bemiddeling bij Breevaart Personeel?


9 redenen om als ZZP'er te kiezen voor ZZP bemiddeling bij Breevaart Personeel:


1. Binnen 7 dagen je factuur betaald
2. Alles juridisch in orde
3. Transparantie
4. Persoonlijk contact
5. Passende projecten, ook voor langere termijn
6. Afspraak = Afspraak
7. Breed netwerk in de Krimpenerwaard en Alblasserwaard
8. Meerdere opdrachtgevers in een jaar
9. begeleiding in het papierwerk

Wij zijn de ZZP bemiddelaar van de Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Ook het grootste gedeelte van onze opdrachtgevers bevind zich in de Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Daarnaast zijn er ook opdrachtgevers in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Drechtsteden etc.

Graag helpen wij jou verder. Op een gewoon, persoonlijk en vertrouwde manier.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Ervaringen van anderen

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep