6 signalen dat je je baan niet meer leuk vindt

Het aantal burn-outs neemt de afgelopen jaren enorm toe in Nederland, niet alleen door stress, maar vooral door werkplezier dat verdwenen is. Als je niet meer op je plek zit bij je werk, dan gaat dat wringen op de korte of de lange termijn. Wij helpen je voor te zijn door een paar signalen met je te delen. Herken jij je hierin? Dan is het tijd voor actie!

Op maandag weer werken? Liever niet!


Het bed ligt nog lekker, het weekend was te kort en op werk is het altijd druk. Je sleept je eigen je werkbus in en dan heb je ook nog eens file! Je denkt eerder aan teruggaan naar huis, dan dat je een andere route pakt naar werk. Kortom, je kijkt er niet naar uit om op maandag weer te gaan werken.

Je komt steeds later op je werk aan


Je vertrekt steeds later vanaf je huis en komt dus ook steeds later aan. Sta je voor een rood verkeerslicht, vroeger kreeg je er stress van en nu vind je het wel prima. Je neemt ook steeds vaker of langer pauze, je collega’s zijn gezellig maar het werk kost je enorm veel moeite.

Op social media lijkt iedereen het leuk te hebben


Je scrolt weleens over LinkedIn heen en je ziet hoe succesvol anderen zijn. Zij durven de stap te maken om weg te gaan bij de werkgever, waarover ze tijdens de laatste verjaardag klaagden. Jij zit nog steeds bij de baan waar je 5 jaar geleden begon en je bent geen stap verder gekomen. Sterker nog, je lijkt wel een nummertje binnen het bedrijf.

Je neemt niet meer de moeite om de discussie aan te gaan


Weer een gesprek aangaan met je collega of je leidinggevende omdat je niet tevreden bent over hoe dingen eraan toe gaan. Je merkt dat de cultuur van het bedrijf niet meer zo goed bij je past. De directeur lijkt het niet te begrijpen en de collega’s lopen de kantjes ervan af. Je hebt alles behalve een motiverende omgeving om je heen.

Na een dag werken ben je ontzettend moe


Logisch dat je na een dag hard werken toe bent aan een lekkere avondmaaltijd om even op te laden. Maar ga je na je werk direct je bed in? Dan kan het een teken zijn dat er iets niet goed gaat op werk. We brengen veel uren door op ons werk, werk dat we leuk vinden levert energie op!

Zelfs de mensen om je heen zijn er klaar mee


Je zeurt tijdens het ontbijt over je baan, je klaagt over je collega’s tegen je vrienden en je vrouw wilt er al niet meer naar luisteren. Ongemerkt heb je het best vaak over je werk maar niet in de positieve zin.  En drie keer raden, dat klagen kost nog veel meer energie!

Kun je je vinden in deze bovenstaande punten? Ga dan eens om je heen kijken. Er zijn momenteel heel veel leuke banen, banen die van jou kunnen zijn! Wij helpen je graag verder zodat je weer met plezier naar je werk gaat.


Bekijk de vacatures

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep