8 redenen om samen te werken met een uitzendbureau!

8 redenen om samen te werken met een uitzendbureau!Vaak wordt er gedacht dat een uitzendkracht een goed is voor simpel, kortstondig werk. Niets is minder waar. Via een uitzendbureau vind je ook goed opgeleide, gespecialiseerd kandidaten die meteen kunnen meedraaien in het bedrijf, juist ook voor een lange periode. Een uitzendbureau brengt de dagelijkse vraag naar werknemers en het aanbod van vacatures bij elkaar. Ook voor een werkgever zitten er een aantal grote voordelen aan om gebruikt te maken van de diensten van een uitzendbureau.

Het uitzendbureau is de werkgever van de uitzendkracht en daarmee verantwoordelijk voor alle personeelszaken.
-
De werving en selectie wordt voor je gedaan en je hoeft geen administratie voor de werknemer bij te
houden.
-
Je betaalt één bedrag waarmee alle personeelskosten afgedekt zijn.

Nog 8 redenen om samen te werken met een uitzendbureau:1. Tijdswinst


Je kunt de werving en selectie helemaal overlaten aan het uitzendbureau. Daarnaast hoef je geen vacatures te plaatsen en ook hoef je geen tientallen sollicitaties door te nemen.

2. Flexibele schil


Je kunt uitzendkrachten inzetten wanneer het jou uitkomt. In drukke perioden vang je een piek op met uitzendkrachten. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Als er geen of minder werk is, hoef je de uitzendkracht niet door te betalen.

3. Een hoge kosten ziekteverzuim


Wanneer de uitzendkracht ziek wordt, is het uitzendbureau verantwoordelijk voor eventuele loondoorbetaling en re-integratie.

4. Verlengde proeftijd


Doorgaans geldt er een proeftijd van een maand . Een uitzendkracht zou je kunnen beschouwen als iemand met een hele lange proeftijd, de eerste anderhalf jaar kan de opdracht beëindigd worden.

5. Geen administratieve rompslomp


Het uitzendbureau is verantwoordelijk voor de arbeidsovereenkomsten e.d.

6. Zieke werknemers vervangen


Als je zieke werknemers hebt, kun je dit goed opvangen met tijdelijk personeel.

7. Personeelszaken uitbesteden


Het uitzendbureau neemt de personeelszaken op zich, daardoor kan de werkgever zich richten op zijn kernactiviteit.

8. Groot netwerk


Het uitzendbureaus voeren heel veel gesprekken met kandidaten, daardoor hebben zij een enorm netwerk aan beschikbare kandidaten. Grote kans dat daar de kandidaat tussen zit die jij zoekt!

Waarom samenwerken met Breevaart Personeel?De kracht van Breevaart Personeel is dat wij op een Gewoon. Persoonlijk & Vertrouwd(e) manier te werk gaan. Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen zonder de kandidaat te hebben gezien en gesproken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om precies te weten wat onze opdrachtgever doet, daarom komen wij zo nu en dan langs op de werkvloer om te kijken hoe het gaat. Op deze manier proeven wij ook de sfeer bij de opdrachtgever en weten wij wat zij zoeken in hun personeel. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep