Waarom solliciteren bij een uitzendbureau?

Waarom nou solliciteren bij een uitzendbureau?

Er zijn genoeg redenen om te solliciteren bij een uitzendbureau. Deze redenen wil ik later in dit artikel bespreken.

Eerst even dit….

Wij als Breevaart Personeel kregen is de opmerking van een potentiële opdrachtgever: Wij doen geen zaken met uitzendbureaus want mensen moeten dusdanig ondernemend moeten zijn dat ze zelf ons kunnen vinden.

Wij hebben hier is over nagedacht en deze uitspraak is begrijpelijk maar toch geheel onwaar. In het verleden hebben wij genoeg voorbeelden van kandidaten die nu gemotiveerd werken bij hun nieuwe werkgever. Dit is fantastisch om als Breevaart Personeel aan mee te helpen.

Waarom nu solliciteren via het uitzendbureau?

Allereerst wil ik het hebben over het brede aanbod van banen bij een uitzendbureau. Veel bedrijven hebben geen tijd om een sollicitatieprocedure te starten en besteden dit graag uit aan een arbeidsbemiddelingsbureau. Voordelen hiervan zijn de juiste kennis en in plaats van 140 sollicitaties de 3 beste kandidaten in de mailbox. Hierdoor is het juist aantrekkelijk om te solliciteren bij een uitzendbureau.

Omdat het aanbod van banen relatief groter is dan bij een MKB bedrijf is het ook zo dat de kans op een baan groter word. Je verbreed namelijk je netwerk en je laat andere mensen ook meezoeken voor en functie. Je bouwt hierdoor een groter web op, waardoor de kans op baangarantie aanzienlijk toeneemt.

Ook heeft het uitzendbureau of arbeidsbemiddelingsbureau het volgende voordeel: Je krijgt hulp bij solliciteren. Als je ergens tegen aanloopt, bijvoorbeeld hoe je het beste een gesprek kan voorbereiden, is de Recruiter altijd bereidwillig om je daar tips over te geven. Deze tips kan je dan toepassen in bijvoorbeeld volgende sollicitaties en ook in de gesprekken die daar uit voortvloeien.

Wil je ook is ervaren hoe het werkt bij een uitzendbureau, stuur je CV op naar info@breevaartpersoneel.nl of bel naar 0180-471585 en wij helpen je graag verder op een gewoon, persoonlijk en vertrouwde manier aan je vervolgstap in je carrière.

Wij helpen jou graag aan jouw droombaan!!

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met

Team Breevaart Personeel
info@breevaartpersoneel.nl

 0180-471585Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(151 reviews)
Bilal Arharbi
“Een uitstekende uitzendbureau die in minder dan een week tijd een nieuwe baan voor me hebben gevonden. Alle medewerkers zijn hartstikke vriendelijk, respectvol, grappig en sociaal. Opzoek naar een nieuwe baan? dan ben je bij deze uitzendbureau op het goeie adres!"
Rolf van Doorn
“Breevaart Personeel heeft veel kennis van verschillende sectoren en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften en wensen van hun klanten en werknemers. Ik kan Breevaart Personeel dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in personeelszaken!"
Ivo
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn."
Ottmary Araujo
“Ik heb al voor ze gewerkt, de communicatie tussen ons was erg goed. Het is een verantwoord uitzendbureau en ze betalen altijd op tijd."
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep