Waarom werken in de Elektrotechniek?

Via Breevaart Personeel verbinden we niet alleen kabels, maar we verbinden ook jouw carrière met kansen die je elektrische dromen laten uitkomen. Het maakt bij ons niet uit of je al jarenlang schakelingen ontwerpt of nog nooit een soldeerbout hebt aangeraakt, bij ons is er voor iedereen een geschikte kans om werkervaring op te doen of om je opgedane ervaring verder te ontwikkelen.

1. Hoge vraag naar expertise


Elektrotechnici zijn essentieel in bijna elke sector, waaronder: energieopwekking, automatisering, telecommunicatie, transport, elektronica en nog veel meer. Met de brede kennis die je opdoet ben je in staat om te innoveren, technologische uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan de vooruitgang van de moderne samenleving. Je hebt dus veel afwisseling in je werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn en je dus genoeg uitdaging hebt!

2. Innovatie


De elektrotechniek verandert voortdurend, met nieuwe technologieën zoals slimme apparaten, hernieuwbare energieoplossingen en ioT-toepassingen, denk hierbij aan: smartphones, smartwatches, slimme rookmelders en virtuele assistenten zoals Alexa en Google Home. Deze voortdurende innovatie biedt je kansen om betrokken te zijn bij baanbrekende ontwikkelingen.

3. Brede toepasbaarheid


De vaardigheden die je in de elektrotechniek opdoet, zijn overdraagbaar naar verschillende industrieën, waardoor je flexibel bent in je loopbaan. Zo kun je via ons o.a. te werk gaan als: Service Engineer, of monteur in de data, storingen, zonwering, glasvezel, telecommunicatie of als meet- en regeltechnicus. Voor al onze openstaande vacatures in de elektrotechniek kun je hier klikken.

4. Probleemoplossing


Elektrotechniek draait om het oplossen van complexe technische vraagstukken. Zo kun je storingen onderzoeken, analyseren en oplossen, maar ook eventuele problemen tijdens de elektrische installaties ondervinden en verhelpen. Als je van uitdagingen houdt, zul je je zeker thuis voelen in deze sector!

5. Groene technologie


Met de groeiende focus op duurzaamheid speelt elektrotechniek een cruciale rol in het ontwikkelen van schone energieoplossingen en efficiënte systemen. Hierbij optimaliseer je energie-efficiëntie, het implementeren van hernieuwbare energiebronnen en het ontwikkelen van slimme energieoplossingen.

Groene technologie

6. Competitief salaris


Als elektrotechnici verdien je vaak een goede salaris. Dit varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals: ervaring, locatie, specialisatie, industrie, opleidingsniveau en het specifieke bedrijf waar je werkt. Naarmate je meer ervaring opdoet en je specialiseert kun je steeds hoger opklimmen en wordt je beloond voor je inzet.
 

7. Voldoening


Het zien functioneren van elektrische systemen die je zelf hebt ontworpen, geïnstalleerd of gerepareerd, brengt je een trots gevoel. Daardoor brengt de elektrotechniek je veel voldoening in je werk!

Elektrotechniek vacatures

Gerrard

Werken in de elektrotechniek biedt je unieke kansen om je technische vaardigheden te benutten en te groeien in een snel veranderende wereld. Klinkt dit als de perfecte combinatie voor jou? Stuur dan je CV door naar onze elektro- en montage recruiter Gerrard via gerrard@breevaartpersoneel.nl of bel/app hem op 06-47335563.

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep