Wat doet een uitzendbureau?

Om ons verhaal gelijk goed te beginnen, we drinken heel veel koffie. Niet alleen om onze dag mee te beginnen maar ook om met kandidaten en bedrijven te praten. We zijn continu op zoek naar de verhalen van personen en bedrijven, onder het genot van koffie komen deze verhalen op tafel. Als je nog nooit hebt samengewerkt met een uitzendbureau, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar wat wij hele dagen doen en waar onze toegevoegde waarde in zit.

Vergelijk ons maar met Marktplaats


Nee, wij zijn niet de plek waar je je oude rommel laat. Wij zijn de plek waar vraag en aanbod samenkomen op het gebied van personeel. Bedrijven zijn vaak op zoek naar personeel maar hebben niet de tijd en de kanalen om aan goed personeel te komen. Aan de andere kant zijn de kandidaten die niet weten welk bedrijf het beste bij hen past of niet weten hoe ze een sollicitatie het beste kunnen aanpakken.
Wij zijn de verbinding tussen deze twee partijen. Door de verhalen van beide partijen te leren kennen, weten we goede matches te maken.

Wat betekent een uitzendbureau voor werkzoekenden?


Een uitzendbureau is dagelijks bezig met het invullen van vacatures. Door alle gesprekken met mensen en bedrijven weten zij als geen ander hoe de markt in elkaar zit. Hierdoor kunnen ze je helpen bij het vinden van een baan die bij jou past, ze doen de salarisonderhandelingen voor je en ze vereenvoudigen het sollicitatieproces voor je.
Je kunt op verschillende manieren aan het werk gaan. Je kunt als uitzendkracht aan het werk. Dat betekent dat je in dienst bent bij ons en werkt bij onze opdrachtgever, je wordt dan door ons betaald. Dit gebeurt veel bij technische bedrijven of bij productiewerk.
Maar je kunt ook op basis van werving en selectie werken. De opdrachtgever vraagt ons dan om op zoek te gaan naar een passende kandidaat, jij gaat vervolgens in dienst bij de opdrachtgever.

Wat betekent een uitzendbureau voor bedrijven?


Als je geen eigen HR-afdeling hebt of het lukt de HR-afdeling niet om aan personeel te komen. Dan is het fijn als er een partij is die je daarbij kan helpen. Doordat we de hele dag bezig zijn met onszelf te verdiepen in mensen en bedrijven. Zien we eerder welke kandidaten wél of niet bij jullie bedrijf passen. Dat scheelt enorm veel tijd en geld en levert uiteindelijk meer energie op.
De vacatures bij bedrijven zijn vaak nauwelijks zichtbaar. Door gebrek aan naamsbekendheid of zichtbaarheid, vallen vacatures niet op en is het vinden van kandidaten lastig. Dankzij ons grote netwerk waar onze vacatures gezien worden.  

Is dat dan alles?


Als uitzendbureau praten we niet alleen veel, we regelen ook heel veel. Van gesprekken, tot onderhandelingen en het opstellen van contracten. Wij geven onze klanten vaak advies over het contract dat ze aan moeten bieden of hoe ze het personeel het beste kunnen inzetten. Het is mooi om op deze manier te mogen samenwerken met onze opdrachtgevers, zodat ze uiteindelijk het beste halen uit hun personeel.
 

Kunnen wij u helpen?

neem contact op met

Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep