Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden van een mutatietimmerman?

Als mutatie timmerman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van woningen. Je komt daarbij veel verschillende klussen tegen. In dit blog beschrijf ik hoe een typische dag van een mutatie timmerman eruit kan zien.

De dag begint vroeg. Rond 7 uur ‘s ochtends kom je aan op het kantoor van het bouwbedrijf. Hier ontvang je je opdrachten voor de dag. Deze opdrachten zijn meestal onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in huurwoningen. Je pakt je gereedschap en stapt in de bedrijfsbus om naar de eerste locatie van de dag te gaan.

Op de eerste locatie aangekomen, bekijk je eerst de klus. Vaak gaat het om kleine reparaties of vervangingen van onderdelen, zoals het vervangen van een deur of het repareren van een klemmend raam. Je maakt een inschatting van de werkzaamheden en benodigde materialen en begint vervolgens met de klus.

Als mutatie timmerman ben je vaak alleen aan het werk, maar soms werk je ook samen met andere vakmensen, zoals loodgieters of elektriciens. Samen zorg je ervoor dat alle werkzaamheden op tijd en volgens de afgesproken kwaliteitsnormen worden uitgevoerd.

Je werkt op verschillende locaties op een dag, waardoor je ook veel onderweg bent. Je moet daarom goed kunnen plannen en organiseren. Het kan voorkomen dat je tussendoor nog even terug moet naar het kantoor om materialen op te halen of om overleg te plegen met collega’s.

Aan het einde van de dag ga je terug naar het kantoor om je werkzaamheden te rapporteren en je gereedschap op te bergen. Je bespreekt nog even met je leidinggevende welke werkzaamheden je de volgende dag gaat uitvoeren en of er nog bijzonderheden zijn.

Als mutatie timmerman heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Je bent zelfstandig aan het werk en je moet goed kunnen plannen en organiseren. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig en veilig werkt en dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Heb jij deze vaardigheden en vind je het leuk om in de bouw te werken? Dan is een baan als mutatie timmerman wellicht iets voor jou!

Informeer even bij Hans Bos wat de mogelijkheden zijn en bel hem op 06-27312297 of mail naar hans@breevaartpersoneel.nl

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(157 reviews)
Ayman Almehemed
“Prettig bedrijf om samen mee te werken. Leveren goed personeel en komen hun afspraken na. De communicatie verloopt erg fijn. Bedankt Rick"
Clifton Chery
“In slechts 5 werkdagen een baan als Lasser bij Breevaart Personeel verkregen. In een vrij ontspannen sfeer middels een open sollicitatie met Rick en zijn bemiddeling, kwam dit vlotte resultaat tot stand. Geweldig."
Dannysonn
“Hans is echt een top vent! Staat altijd klaar voor zijn personeel en gaat er echt voor, 1 van de weinige uitzendbureaus waar ik tenminste op bouwen kan en vertrouwen kan!"
Benyamin Javadi
“Het is een goede uitzendbureau. Altijd bereid voor een vraag of uitleg. Vooral veel positiefs over mijn contactpersoon Rick,hij is een top vent 👍"
© 2023 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep