Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden van een Mutatietimmerman?

Als mutatie timmerman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van woningen. Je komt daarbij veel verschillende klussen tegen. In dit blog beschrijf ik hoe een typische dag van een mutatie timmerman eruit kan zien.

De dag begint vroeg. Rond 7 uur ‘s ochtends kom je aan op het kantoor van het bouwbedrijf. Hier ontvang je je opdrachten voor de dag. Deze opdrachten zijn meestal onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in huurwoningen. Je pakt je gereedschap en stapt in de bedrijfsbus om naar de eerste locatie van de dag te gaan.

Op de eerste locatie aangekomen, bekijk je eerst de klus. Vaak gaat het om kleine reparaties of vervangingen van onderdelen, zoals het vervangen van een deur of het repareren van een klemmend raam. Je maakt een inschatting van de werkzaamheden en benodigde materialen en begint vervolgens met de klus.

Als mutatie timmerman ben je vaak alleen aan het werk, maar soms werk je ook samen met andere vakmensen, zoals loodgieters of elektriciens. Samen zorg je ervoor dat alle werkzaamheden op tijd en volgens de afgesproken kwaliteitsnormen worden uitgevoerd.

Je werkt op verschillende locaties op een dag, waardoor je ook veel onderweg bent. Je moet daarom goed kunnen plannen en organiseren. Het kan voorkomen dat je tussendoor nog even terug moet naar het kantoor om materialen op te halen of om overleg te plegen met collega’s.

Aan het einde van de dag ga je terug naar het kantoor om je werkzaamheden te rapporteren en je gereedschap op te bergen. Je bespreekt nog even met je leidinggevende welke werkzaamheden je de volgende dag gaat uitvoeren en of er nog bijzonderheden zijn.

Als mutatie timmerman heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Je bent zelfstandig aan het werk en je moet goed kunnen plannen en organiseren. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig en veilig werkt en dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Heb jij deze vaardigheden en vind je het leuk om in de bouw te werken? Dan is een baan als mutatie timmerman wellicht iets voor jou!

Informeer even bij Hans Bos wat de mogelijkheden zijn en bel hem op 06-27312297 of mail naar hans@breevaartpersoneel.nl

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(160 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
kaes sy
“Dit uitzendbureau is prefect, ik had dinsdag kennismaking gesprek en vandaag heb ik met hun mijn contract ondertekend, dus binnen 3 werkdagen hebben ze voor mij werk geregeld. Alle dank aan Gerrard Opschoor."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep