ZZP Bemiddeling bij Breevaart Personeel

Voor ZZP’ers die van gewoon, persoonlijk en vertrouwd houdenWij als Breevaart Personeel zijn een arbeidsbemiddelingsbureau in Krimpen aan den IJssel met een divers aanbod qua diensten. Wij doen uitzenden, werving en selectie, detachering en inhouse recruitment. Wat minder bekend is in de markt is dat wij ook aan ZZP bemiddeling doen.
Ben jij dus opzoek naar een nieuwe opdracht in de bouw, infra, grondwerk of groensector dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers scala aan projecten voor timmermannen, tegelzetters, stukadoors, schilders, stratenmakers, grondwerkers, bouwopruimers, loodgieters, elektromonteurs, steigerbouwers, oppermannen en zelfs in de schoonmaaksector. Hierin werken we graag samen met ZZP’ers die hun schouders er onder willen zetten.
ZZP bemiddeling bouw infra

Hoe werkt de ZZP bemiddeling bij Breevaart Personeel?


Wij gaan altijd eerst het gesprek met je aan om te kijken wat jij belangrijk vind in een samenwerking en wat voor projecten jij ambieert om je steentje bij de dragen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je ambities, vaardigheden en wensen wel passen bij de opdrachtgever zodat jij gelukkig bent in wat je doet Vervolgens zoeken wij daar het juiste project of opdrachtgever bij. Als er een klik is tussen beide partijen en de tarieven zijn afgestemd maken wij al het papier werk in orde. Dit doen we bij een backoffice die hier gespecialiseerd in is. Contractueel leggen wij het 1 en ander vast en hier word voor getekend. Ook maken wij heldere en transparante afspraken en die komen wij ook na. Zodra de overeenkomst getekend is kan je aan de slag. Vervolgens maak jij in de factuur van de gewerkte uren van die week en wij betalen de factuur binnen 7 dagen.

Ben jij ZZP’er en wil je jou factuur op tijd betaald hebben? Of twijfel je of dingen juridisch goed geregeld zijn? Klopt dan is bij ons aan en bel naar 0180-471585 of stuur een mailtje naar info@breevaartpersoneel.nl

Waarom nu ZZP bemiddeling bij Breevaart Personeel?


9 redenen om als ZZP'er te kiezen voor ZZP bemiddeling bij Breevaart Personeel:


1. Binnen 7 dagen je factuur betaald
2. Alles juridisch in orde
3. Transparantie
4. Persoonlijk contact
5. Passende projecten, ook voor langere termijn
6. Afspraak = Afspraak
7. Breed netwerk in de Krimpenerwaard en Alblasserwaard
8. Meerdere opdrachtgevers in een jaar
9. begeleiding in het papierwerk

Wij zijn de ZZP bemiddelaar van de Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Ook het grootste gedeelte van onze opdrachtgevers bevind zich in de Krimpenerwaard en Alblasserwaard. Daarnaast zijn er ook opdrachtgevers in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Drechtsteden etc.

Graag helpen wij jou verder. Op een gewoon, persoonlijk en vertrouwde manier.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Hans Bos
Recruiter Bouw, Infra en Groen
Hans@breevaartpersoneel.nl
0180-471585

06 - 27312297Direct inschrijven

Werkgever

Werknemer

Inloggen in backoffice

Klantenreviews

4.9/5 sterren
(162 reviews)
Supa Fried
“Zeer tevreden over de samenwerking met Breevaart. Duidelijke communicatie en een fijne gevoel tijdens het hele sollicitatie proces. De beste ervaring die ik heb gehad met een uitzendbureau!"
Denskoo!
“top gozer die rick alles wat je m vraagt regeltie of doetie voor je met super veel liefde dikke so naar rick ook !"
othy has
“Een van de Beste uitzendbureau’s , ik heb met Rick een gesprek gehad het was echt gezellig en positief, hij denkt mee en hij zoekt naar de beste baan voor zijn personeel."
Marc Oosterhoff
“Binnen een week na het eerste gesprek aan het werk gegaan bij Breur. Verder is de begeleiding heel goed en reageren de mensen van Breevaart heel snel. Ik ben heel positief en zou Breevaart ook zeker aanraden."
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep