416

Allround administrateur

Van € 1900 tot € 3600 per maand
Nieuw-Lekkerland
40 uur
MBO
De werkzaamheden van de administrateur richten zich voornamelijk op het verwerken van financiële administraties, het opstellen van aangiften OB, IB en VPB en het samenstellen van jaarrekeningen. Je fungeert als aanspreekpunt voor de relaties waar je de voornamelijk uitvoerende werkzaamheden voor verricht

Ben jij de allround administrateur die wij zoeken? Reageer dan meteen, wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is een administratiekantoor in Nieuw-Lekkerland (Molenlanden). Met zeven medewerkers is het een klein kantoor met een open werksfeer waarin ze gezamenlijk streven naar de beste oplossingen voor de klanten. De werkzaamheden bij onze opdrachtgever bestaan hoofdzakelijk uit het voeren van administraties, opstellen van jaarrekeningen en aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, voornamelijk voor het MKB.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Allround Administrateur, die past in deze rol.We zoeken een ambitieuze collega voor de lange termijn. Kennis met Exact Online is een pre. Je bent in staat zelfstandig jaarrekeningen voor zowel ib-ondernemers als besloten vennootschappen op te stellen. Je hebt kennis van de fiscale richtlijnen voor het opstellen van aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Je kunt goed overzicht houden en werkt accuraat. Je beschikt, vanwege veelvuldig klantcontact, over goede communicatieve vaardigheden. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Alblasserwaard/Krimpenerwaard.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?
Wij bieden een uitdagende functie waarin je jezelf kunt ontplooien. Vanwege onze vlakke organisatie denken wij dat dit een leuke functie is voor iemand die al ervaring heeft opgedaan bij een hiërarchisch kantoor en heeft ingezien dat eigen motivatie niet ontstaat door de volgende trede op de ladder maar door de interactie met klanten en de voldoening van het opstellen van goede jaarcijfers en het juist kunnen adviseren van klanten. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om zaken op te pakken. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Parttime uren: 32-40 per week
  • Verwachte startdatum: per direct
  • Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd
  • Salaris: €2.750,00 - €3.500,00 per maand

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Rick:
App of bel Rick op 06 17774879 of stuur een mailtje naar rick@breevaartpersoneel.nl zien we je snel? De koffie staat al klaar!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Rick Verloop
Recruiter Metaal en Techniek
rick@breevaartpersoneel.nl

06-17774879

Leer Rick kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep