416

Allround plaatwerker- lasser

Van € 12 tot € 20 per uur
Nieuwerkerk aan den IJssel
40 uur
VMBO
Heb jij óók hart voor metaal?... dan zijn wij hard op zoek naar jou!

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Als allround plaatwerker – lasser ben jij echt allround! Je hebt wel een vaste werkplek, maar geen vast werk. Wat we daarmee bedoelen, is dat jij veel schakelt tussen de verschillende machines die onze opdrachtgever heeft staan. Daardoor ben je het ene moment aan het lassen en het volgende moment bijvoorbeeld aan het walsen. Jij wordt dus heel gelukkig van afwisseling! Daarnaast word je, net als wij, er gelukkig van als je mooie producten kunt maken. Jij begrijpt dat je volgens WPS’en moet werken, om er zeker van te zijn dat we met z’n allen top kwaliteit leveren.


Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is een stabiel, groeiend bedrijf dat wereldwijd opereert met hoofd én hart. Zij engineeren en produceren schoorstenen én leveren bovendien diverse producten en diensten op het gebied van rook- en procesgassen. Denk hierbij aan filtertechnieken en warmteterugwinning. Voor jou is het ook belangrijk om te weten dat wij best bijzonder zijn. Het personeelsverloop is zeer klein en dat is niet voor niets. We zijn betrokken bij elkaar en met onze Rotterdams-Nieuwerkerkse mentaliteit zijn wij aanpakkers met het hart op de juiste plaats.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?
In de productie ben jij, samen met je collega’s, iedere dag bezig om de mooiste lassen te maken, maar ook tekeningen te lezen, te walsen en wat er nog meer bij komt kijken om een mooi product af te leveren. Dat product is de ene keer een schoorsteen, dan een warmtewisselaar en de week daarop weer een druppelvanger. Gelukkig wel allemaal van staal of aluminium en diktes tussen de 2 en 6 mm dik.
  • Jij hebt een MBO metaalbewerken- minimaal niveau 2 en dan het liefst allround plaatwerker 2 óf je hebt dit jezelf aangeleerd in de prakrijk;
  • Tenslotte ben je het liefst in de productie bezig.
Maar ben je ook sociaal en communicatief sterk? Als er iets is wat we belangrijk vinden, is dat je een teamplayer bent. We zeggen niet voor niks ‘wij maken het met z’n allen’. En je weet ook wat veilig werken betekent, omdat je je diploma basisveiligheid hebt.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

  • Vakantie en ADV om werk & privé in balans te houden. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • Geen dag hetzelfde;
  • Verantwoordelijk werk;
  • Ruimte voor initiatief;
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Rick:App of bel Rick op 06 17774879 of stuur een mailtje naar rick@breevaartpersoneel.nlZien we je snel? De koffie staat al klaar!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep