416

Junior Schadecalculator.

Van € 0 tot € 0 per uur
Krimpen aan den IJssel
40 uur
MBO
Heb jij al enige ervaring kunnen opdoen in de wereld van autoschade? Bijvoorbeeld door een stage of een (bij)baan? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Of heb jij al de nodige ervaring in het schade vak en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is onze opdrachtgever opzoek naar jou! Onze opdrachtgever is namelijk vanwege aanhoudende groei op zoek naar een: Junior Schadecalculator

Wat ga je doen?
Als Junior Schadecalculator wordt je opgeleid door een zeer ervaren collega schadecalculator. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele calculatieproces dat begint met het eerste contact met de klant tot aan het afwikkelen van de schade met de lease- of verzekeringsmaatschappij. Jij bent de schakel tussen de klant en de werkplaats.

Een fragment uit jouw werkdagEen klant komt binnen wandelen en verteld dat hij achteruit is gereden en een paaltje over het hoofd heeft gezien. Dit heeft geresulteerd in een flinke deuk in de achterkant en bumper van de auto. Je loopt met de klant mee naar buiten om foto’s te maken van de opgelopen schade, zodat je deze kan toevoegen aan het schadedossier, neem je de gegevens van de klant op en inventariseer je naar de eventuele wensen.In de agenda zie je dat er iemand is uitgevallen voor de volgende dag en plant deze in voor de klant. Op basis van de bekeken schade aan de auto, maak je een calculatie van het werk wat nodig is om de auto weer in perfecte staat af te leveren. Uiteraard vergeet je niet om alles netjes in het schadedossier te verwerken. De klant kan weer met en gerust hart naar huis.

Wat vraagt onze opdrachtgever van jou?
Om elke klant weer in een perfect herstelde auto te laten vertrekken hechten ze veel waarde aan goed teamwerk, zorgvuldig werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je schiet niet snel in de stress en zorgt voor een goede dossiervorming. In deze startersfunctie leren ze je de kneepjes van het vak!

Wat biedt onze opdrachtgever jou?
Onze opdrachtgever is een organisatie waar klanttevredenheid voorop staat. Om dit te bereiken werken ze hard, maar de sfeer is open en laagdrempelig en zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt. Behalve een goede sfeer en fijne collega’s mag je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
  • Een fulltime dienstverband;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een goede pensioensregeling;
  • Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast geworden?
Stuur dan snel je cv naar gerrard@breevaartpersoneel.nl en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Bel Gerrard dan op 06 47335563.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Gerrard Opschoor
recruiter Elektro en Installatietechniek
gerrard@breevaartpersoneel.nl

06-47335563

Leer Gerrard kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep