422

Keurmeester boven de haak

Van € 2400 tot € 3500 per maand
Ridderkerk
40 uur
MBO
Ben je op zoek naar een autonome rol als keurmeester kranen boven de haak? Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie voor de lange termijn waarin vindingrijkheid en oplossingsgerichtheid worden verwacht en gewaardeerd. Je hebt als keurmeester een autonome rol en deze verantwoordelijkheid kan je vinden binnen onze organisatie.

Je dient je het werk nauwkeurig te documenteren voor interne en externe rapportages, waaronder het opstellen van keuringsrapporten en certificaten volgens de EKH-werkvoorschriften. Je inspecteert en keurt kranen binnen industriële omgevingen. Je deelt je kennis en adviseert de opdrachtgever. Daarnaast word je ook ingezet als onderhoudsmonteur aan industriële productiemiddelen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een allround technisch dienstverlener en bestaat inmiddels 20 jaar en is gevestigd in Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel. De tweede generatie van het familiebedrijf kijkt met een frisse blik naar de wensen van de huidige markt. Dagelijks staat een team van jonge honden en ervaren rotten klaar om de klant te ontzorgen. Wij nemen gedeeltelijk of in zijn geheel de onderhoudswerkzaamheden van onze klanten op ons. Van preventief en correctief onderhoud tot een 24/7 storingsdienst, van hef en hijsmiddelen tot de reparatie van productiemiddelen. Wij bieden een totaaloplossing aan waardoor de klant zich kan focussen op zijn primaire processen, het product of zijn klant. Met aansprekende klanten bedienen wij een brede selectie opdrachtgevers in de scheeps -en staalbouw.

Wie zoeken wij?

In een ideale situatie beschik jij over de volgende kwalificaties, is dit niet het geval zijn ze te allen tijde bij ons te behalen:
  • EKH (of vergelijkend zoals TCVT) certificaat keurmeester onder de haak
  • VCA
  • Heftruck certificaat
  • Hoogwerker certificaat
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij?

Om te beginnen moet er tegenover zo’n takenpakket natuurlijk een marktconform salaris staan. Dit salaris wordt bepaald door je kennis, ervaring en inzet. De eerste periode (4 weken) krijg je een gedegen inwerktraject waarbij je aan de hand van collega’s uitleg krijgt over alle services van ons bedrijf. Na dit inwerktraject kom je te werken in een jong en gezellig team in onze eigen werkplaats in Krimpen aan den IJssel waarbij je onder andere kan genieten van de volgende arbeidsvoorwaarden:
  • Wij volgen de cao Metaal & Techniek
  • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen
  • Uitgebreid opleidingsbudget waarin wij samen kijken wat bij jou past
  • Goed en kwalitatief gereedschap
  • Servicebussen voor de buitendienst

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Rick: App of bel Rick op 06 17774879 of stuur een mailtje naar rick@breevaartpersoneel.nlZien we je snel? De koffie staat al klaar!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep