422

(leerling) zeilmaker

Van € 11 tot € 15 per uur
Lekkerkerk
40 uur
MBO
Ben jij vakgericht, werk je nauwkeurig en heb je technisch inzicht? Heb je ervaring als zeilmaker, of wil je het vak in de praktijk leren? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als zeilmaker?
De hoofdzeilmaker zal jou alle kneepjes van dit mooie ambacht leren en je gelijk betrekken in het gehele proces. Ze gaan ervoor om je op te leiden zodat je zelfstandig aan de slag kunt!Zodra de klant langskomt luister én speel je in op de wensen van de klant. Je meet en snijd het doek op maat, om de zoom er vervolgens in te naaien, tot slot werk je het zeil tot in detail af. Hierna communiceer je naar je collega’s dat het zeil klaar is om opgehaald te worden.Hoe zie jouw dag eruit?
08:00 uur: Je begint de dag met een kopje koffie met je collega’s. je bespreekt de lopende opdrachten en bespreekt vervolgens de planning, om vervolgens aan de slag te gaan met je nieuwe opdracht!Als je het juiste materiaal hebt opgezocht ga je het doek tekenen en snijden op de snijtafel. Hiernaar ga je naar de naaimachine om de zomen erin te naaien. De eventuele bevestigingsmaterialen worden er als laatste ingeperst.12:00 uur: na het sjouwen van de zware doeken is het tijd om even uit te rusten tijdens de lunchpauze met je collega’s.12:30 uur: Het is weer tijd om verder te gaan met je huidige of eventuele nieuwe project!17:00 uur: Je hebt je project klaar en communiceert dit met je collega van de administratie om de klant te bellen voor het ophalen.

Wie is onze opdrachtgever?
In oktober 2006 is onze opdrachtgever opgericht. Het bedrijf groeide in de loop der jaren van 110 m3 naar 330 m3. Bij onze opdrachtgever tref je al oude vakmanschap aan. Het vakmanschap wordt ondersteund met de modernste hulpmiddelen en productietechnieken. Veel vak het vak blijft echter handwerk. Ze maken o.a. : (speciale) zeilen voor vrachtwagens en aanhangwagens – schuifzeilen – veranda zeilen – schaduwdoeken – afdeknetten – spandoeken – hoezen – beletteringen – tentreparaties – en vele andere dingen op aanvraag en maat.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

 • Collegialiteit naar het team;
 • Nauwkeurig en gedetailleerd werken;
 • Enthousiasme en leergierigheid om het vak te leren;
 • Een technisch en ruimtelijk inzicht;
 • De ambitie om jouw product aan te leveren zodat de klant blij is.

Wat kan je van onze opdrachtgever verwachten?

 • Een gezellig en enthousiast team;
 • Afwisselend werk;
 • Je draait mee in een jong bedrijf waar sfeer en ontwikkeling centraal staan;
 • Gezelligheid tijdens de wekelijkse borrel;
 • Een goed salaris op basis van leeftijd en eventuele ervaring, denk hierbij aan €11,00 - €15,00 bruto per uur;

 • Bij voortgang een snelle kijk op een vast contract;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?
Solliciteer dan meteen of neem contact op met Hans.App of bel naar 06 - 27312297 of stuur een mail naar: hans@breevaartpersoneel.nl

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep