422

Logistiek medewerker.

Van € 2 tot € 2.5 per maand
Hardinxveld-Giessendam
40 uur
MBO
Kun jij goed het overzicht bewaren? Ben jij een echte teamplayer? Dan ben jij misschien wel de logistiek medewerker die wij zoeken!

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Als logistiek medewerker is het jouw verantwoordelijkheid dat alle binnenkomende en uitgaande goederen de juiste, nauwkeurige afhandeling krijgen. Je controleert de aantallen, de kwaliteit en je helpt mee met het laden van vrachtwagens. Daarnaast assisteer je ook de leveranciers bij de aanlevering van het glas. Dit alles doe je met je team van collega’s.

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is specialist in unieke glasprojecten. Ze stellen hun unieke vakkennis ter beschikking aan architecten en binnenhuisarchitecten. Zeker als ze kunnen adviseren over de technische, esthetische of statische waarden van glas. Hun expertise draagt als voorbeeld bij aan een berekening van het geluidsniveau in scheidingswanden of het draagvermogen van een glazen vloer. Onze opdrachtgever onderscheidt zich in deze materie door haar onafhankelijkheid van producenten en/of producten.Als breed georiënteerde onderneming is onze opdrachtgever thuis in de woning- en utiliteitsbouw, infra- en interieurbouw, alsmede in renovatieprojecten. Ze zijn hierin breed en flexibel. Hun eigen montageafdeling plaatst niet alleen glas in houten kozijnen, maar monteert ook installatieglas en volglasconstructies. Alles onder begeleiding van ervaren en gespecialiseerde projectleiders, die zowel het aanpassen van de juiste materialen, als het plaatsen conform VCA, CE- en NEN- normeringen, bewaken.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

  • Je bent in bezit van een vorkheftruck/bovenloopkraan of bereid deze te halen;
  • Je bent klantvriendelijk;
  • Je weet van aanpakken.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

  • De mogelijkheid om te ontwikkelen;
  • Een fulltime werkweek;
  • Een prettige en collegiale werksfeer waar initiatief, doorzettingsvermogen en kwaliteit hoog gewaardeerd worden;
  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO;

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Ruben. App of bel Ruben op 06 48627666 of stuur een mailtje naar: ruben@breevaartpersoneel.nl.Zien we je snel? De koffie die staat al klaar!.
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep