422

Medewerker machinale

Van € 1.9 tot € 2.2 per maand
Krimpen aan de Lek
40 uur
MBO
Hout is de meest duurzame en milieuvriendelijke grondstof van nu en de toekomst! Het leeft en heel een veel lagere CO2 foorprint dan bijvoorbeeld beton, staal en kunststof. Maar dit hout moet worden gestroomlijnd naar het prachtige eindproduct van hoge kwaliteit. Ben jij daar de juiste persoon voor?

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Bij onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een gemotiveerde collega, die houdt van aanpakken en die wil leren. Je komt in de machinale, waarbij je leert door te ‘doen’. Het ondersteunen van de operators is een van je taken. Zij nemen je mee in de processen en leren je met machines en hout omgaan. Van schaven, zagen, heftruck rijden er komt van alles langs. Wie weet vind je het leuk en wil je doorgroeien! Daarnaast kun je ondersteunen in de rondhout zagerij. Ook hier leer je door te ‘doen’. Op termijn zijn ook hier doorgroeimogelijkheden, als blijkt dat je wilt en interesse hebt. Mocht het een keer wat minder druk zijn? Dan kun je altijd helpen in de logistiek.

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is importeur van vele houtsoorten uit alle delen van de wereld. In Krimpen a/d Lek hebben zij continu voorraad in diverse aanvoermaten. Ter aanvulling hierop kunnen ze in hun eigen machinale nagenoeg alle houtbewerkingen op maat uitvoeren. Onze opdrachtgever heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. De medewerkers zijn specialisten op hun gebied en beschikken over ruime kennis en ervaring om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Aanvullende kenmerken van onze opdrachtgever zijn: kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

  • Een prettige gesprekpartner is voor de collega’s;
  • Je vind het leuk om met machines te werken;
  • Vroeg opstaan is geen probleem voor jou;
  • Je hebt zin in een baan waar je ook kan doorgroeien.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?
Onze opdrachtgever heeft continu diverse aanvoermaten op voorraad. Ter aanvulling hierop kun jij ook nagenoeg alle houtbewerkingen op maat maken met de machines in de machinale. Dit is wat onze opdrachtgever jou kan bieden:
  • Ambitie? Binnen de organisatie krijg je de mogelijkheid om door te groeien;
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitzicht op een vast contract.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Rick. App of bel Rick op 0617774879 of stuur een mail naar rick@breevaartpersoneel.nlZien we je snel? Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep