416

Meewerkend voorman / Pijpfitter

Van € 2600 tot € 3700 per maand
Lekkerkerk
40 uur
MBO
Wij zoeken een ervaren 1e pijpfitter/meewerkend voorman die sturing geeft aan het fabriceren en/of monteren van pijpleidingen op locatie bij onze klanten. Je werkt zowel bij onze (petro)chemische klanten in de Botlek als in onze productielocatie in Lekkerkerk. Met jouw nauwkeurige werkhouding waarborg je de kwaliteit, veiligheid en levertijd van onze producten.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, lassen en repareren van verschillende soorten pijpen, pijpleidingen en leidingsystemen, nieuwbouw en reparatie van alle voorkomende pijpleidingsystemen. Je werkt vaak op locatie bij onze klanten in de Randstad. Doordat we met een kleine multidisciplinaire teams werken krijg je als pijpfitter een breed takenpakket.

Over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een industrieel bedrijf uit Lekkerkerk dat gespecialiseerd is in leidingwerk voor de (petro) chemische industrie. Sinds 1947 hebben we ons ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. Met meer dan 100 medewerkers zetten we ons 24/7 in om het leidingwerk en process equipment bij onze langdurige klantrelaties te laten werken.Op onze moderne productielocatie in Lekkerkerk worden de skids, process equipment en leidingwerk ontworpen en gefabriceerd. Bij ons staan flexibiliteit, altijd willen leren en het nakomen van onze afspraken voorop.

Jouw profiel
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een echt aanpakkerscultuur, jij stroopt graag je mouwen op om de uitdagingen aan te gaan. Uiteraard zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn binnen de functie:
 • Je kunt zelfstandig Isometrics inmeten en schetsen
 • Je gaat werken met Staal, RVS en Aluminium
 • In een later stadium ook met Duplex, Superduplex, Titaan
 • Je hebt ervaring met TIG lassen (GTAW) (dit is een pre)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en VCA certificaat
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je toont verantwoordelijkheid, flexibiliteit en hebt oog voor detail.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een fulltime dienstverband in een internationale en groeiende organisatie. Je komt te werken in een stimulerende, dynamische werkomgeving met een team vol ambitieuze collega’s. Bij onze opdrachtgever verstaan we ons vak. Iedereen werkt samen aan een oplossing voor de klant. Je krijgt hierbij vrijheid om te doen waar je goed in bent. Je bent geen nummer die productie draait. Je bent een belangrijk onderdeel van ons succes. Bij onze opdrachtgever heerst er een uitstekende werksfeer en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:
 • Marktconform salaris
 • 40 verlofdagen
 • Goede en veilige werkomstandigheden
 • Leuke uitjes vanuit onze actieve personeelsvereniging
 • Natuurlijk krijg je een reiskostenvergoeding, goede pensioensregeling en dekking bij arbeidsongeschiktheid.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of neem contact op met Rick: App of bel Rick op 06 17774879 of stuur een mailtje naarrick@breevaartpersoneel.nlZien we je snel? De koffie staat al klaar!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep