422

Meewerkend Voorman W-installaties

Van € 2500 tot € 3800 per maand
Rotterdam
40 uur
Bij een van onze opdrachtgevers in Rotterdam zijn wij op zoek naar Meewerkend Voorman W-installaties. Werk jij het liefst bij een bedrijf, waar jij zelfstandig aan de slag kunt en er diverse mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Wat ga je doen?
Jij bent een vroege vogel op de bouw, zodat je de boel kunt opstarten en jezelf goed voor kunt bereiden op wat de planning voor vandaag is. Je instrueert de monteurs over de werkzaamheden van vandaag en wanneer iedereen lekker bezig is, ga je zelf ook hard aan de slag om het werk van vandaag af te krijgen.Tussendoor weet jij ieder telefoontje van de projectleiders, leveranciers, opdrachtgevers of collega’s te beantwoorden, terwijl je duidelijke sturing geeft aan je collega’s.Daarnaast heb je ook administratieve taken, zoals de bestellingen noteren en doorgeven, het houden van werkplekinspecties, het geven en houden van toolboxmeetings, het controleren van de weekstaten, waarna je dit alles en de voortgang van het project rapporteert aan de projectleider. Aan het eind van je werkdag sluit je af en rijd je voldaan langs de mooiste skyline van Rotterdam terug naar huis.

Over het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Ze hebben een Rotterdamse no- nonsense instelling en ook de medewerkers zijn zo. In 2022 waren ze 100 jaar dé totaalinstallateur, gespecialiseerd in complexe (hoog)woningbouw!Verder is werken bij onze opdrachtgever met plezier en met de mogelijkheid om te blijven leren. Met veel passie werk je samen met collega’s aan de mooiste projecten, zoals de Markthal of de hoogbouw op de Kop van Zuid. Als team werk je intensief samen om deze projecten tot succes te brengen. Zodra je bij onze opdrachtgever komt werken, krijg je een bijnaam op maat van jouw collega. Er worden gezellige personeelsfeesten georganiseerd en verschillende etentjes met jouw team. Onze opdrachtgever is één grote familie met belangstelling voor elkaar én met respect voor elkaars verschillen.

Naar wie zijn wij op zoek?
Iets laten liggen? Dat past niet in jouw straatje. Jij bent een echte aanpakker. Jouw collega’s zijn graag in jouw buurt, omdat jij zorgt voor de gezelligheid. Je hebt humor, maar bent zeker zelfstandig met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor zet jij altijd door en zorg je ervoor dat eventuele problemen opgelost worden. Je bent kritisch en dat zorgt ervoor dat er met oog voor detail en kwaliteit gekeken wordt. Van nature geef jij gemakkelijk leiding. Verder is een rijbewijs niet verplicht maar wel handig.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?
40-urige werkweek
  • Vriendelijke & enthousiaste werksfeer
  • 38 vrije dagen
  • Kilometervergoeding €0,23 (Op basis van de werkplaats)
  • Sportschool abonnement (kosteloos)
  • Je kan gebruik maken van een personal trainer, budgetcoach, voedingsadviseur en een osteopaat
  • Diverse personeelsuitjes
  • Salaris conform CAO en ervaring

Is deze functie als Meewerkend Voorman W-installaties iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Je kunt ook contact opnemen met Gerrard via 06 47335563 of een e-mail sturen naar gerrard@breevaartpersoneel.nl.

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Gerrard Opschoor
recruiter Elektro en Installatietechniek
gerrard@breevaartpersoneel.nl

06-47335563

Leer Gerrard kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep