422

Montage / Metaalbeweker

Van € 12 tot € 20 per uur
Nieuwerkerk aan den IJssel
40 uur
MBO
Heb jij óók hart voor metaal?... dan zijn wij hard op zoek naar jou!

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Als Montage / Metaalbewerker ben jij echt allround! Je hebt wel een vaste werkplek, maar geen vast werk. Wat we daarmee bedoelen, is dat jij veel schakelt tussen de verschillende machines die onze opdrachtgever heeft staan. Daardoor ben je het ene moment aan het lassen en het volgende moment bijvoorbeeld aan het walsen. Jij word dus heel gelukkig van afwisseling! Daarnaast word je, net als wij, er gelukkig van als je mooie producten kunt maken. Jij begrijpt dat je volgens WPS’en moet werken, om er zeker van te zijn dat we met z’n allen top kwaliteit leveren.

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever creëert en realiseert unieke oplossingen om er voor te zorgen dat er minder overslag door industriële emissies is. Het is een groeiende onderneming met ongeveer 40 medewerker. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat verwacht onze opdrachtgever van jou?

  • In de productie ben jij, samen met je collega’s, iedere dag bezig om de mooiste laswerken te maken, maar ook tekeningen te lezen, te walsen en wat er nog meer bij komt kijken om een mooi product af te leveren. Dat product is de ene keer een schoorsteen, dan een warmtewisselaar en de week daarop weer een druppelvanger. Gelukkig wel allemaal van staal of aluminium en diktes tussen de 2 en 6 mm dik.
  • Jij hebt een MBO metaalbewerken- minimaal niveau 2 en dan het liefst allround plaatwerker 2 óf je hebt dit jezelf aangeleerd in de prakrijk;
  • Tenslotte ben je het liefst in de productie bezig.
  • Maar ben je ook sociaal en communicatief sterk? Als er iets is wat we belangrijk vinden, is dat je een teamplayer bent. We zeggen niet voor niks ‘wij maken het met z’n allen’.
  • Je weet ook wat veilig werken betekent, omdat je je diploma basisveiligheid hebt.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

  • Vakantie en ADV om werk & privé in balans te houden. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • Geen dag hetzelfde;
  • Verantwoordelijk werk;
  • Ruimte voor initiatief;
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Stuur je CV dan meteen naar Rick of neem contact met hem op via: 06 17774879 of rick@breevaartpersoneel.nl Zien we je snel? De koffie staat al klaar!

Kan ik u helpen?

Neem contact op met

Rick Verloop
Recruiter Metaal en Techniek
rick@breevaartpersoneel.nl

06-17774879

Leer Rick kennen!
Parkzoom 24
2922 CT
Krimpen aan den IJssel

+31 180 - 471 585
info@breevaartpersoneel.nl
© 2024 Breevaart Personeel  - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep